z mniej bezpiecznych L-DOPA.
łączyć z "ziołowymi" iMAO jak EGCG, Gingko, Rhodiola lub hordeniną.
DAA wg mojej wiedzy może podnieść prolaktyne, co spowoduje spadek dopy.
20 stycznia 2019return_zero pisze:Witaminy z grupy B najtrudniej przedawkować, ale nie brałbym dwóch preparatów. To nie ma większego znaczenia. Można szukać w składzie B12 jako Metylokobalamina. Do uzupełniania polecam z większymi dawkami a na dłużej z 100% RDI. (Befoli, Swanson 200)17 stycznia 2019Andrzejkor pisze: Na codzien jem kompleks wit i min KFD (Vitapak) czy dorzucenie B-Complex nie = tym, ze bede mial nadwyzke Witamin z grupy B w organizmie ?
Jaki B-complex mozesz/cie polecic ?
Brał ktoś z was euelthero? Jak opinie?
Kilka razy spotkałem się na forum, że zalecane często było branie kwasów omega 3 i d3+k2 na noc, nie w dzień, jest jakiś określony mechanizm tego działania?
Z góry dziękuję!!
M. Houellebecq
24 stycznia 2019hyber123 pisze: Zastanawiam się nad rozpoczęcia kuracji węglanem litu w celu wyjścia z encefalopatii toksycznej, tylko wyczytałem, że jego depresyjne działanie może mnie spowolnić co nie jest wskazane w moim przypadku. Wyczytałem, że pomaga odnawiać nowe komórki nerwowe. No i ,że także występują nieporządane interakcje z neuroleptykami a tak się składa, że za tydzień wracam do używania nootropilu 1200 mg, dwa razy dziennie- nie chciałbym pogorszyć mojego stanu.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
24 stycznia 2019return_zero pisze: Tribulus Terrestris - na razie na boosterach się nie znam zbyt dobrze
24 stycznia 2019hooble666x pisze: DAA wg mojej wiedzy może podnieść prolaktyne, co spowoduje spadek dopy.
Z doświadczenia wiem, że więcej testosteronu = więcej dopaminy
Serotoniny nie chcę zwiększać, jak będę chciał to się szczęśliwie w kimś zakocham
25 stycznia 2019NegatywneWibracje pisze: Neuroleptyk a nootrop (nootropil) to nieomal przeciwstawne bieguny. ;)
25 stycznia 2019SRTN pisze:DAA zwiększa teścia, więc analogicznie powinien właśnie obniżać prolaktynę.24 stycznia 2019hooble666x pisze: DAA wg mojej wiedzy może podnieść prolaktyne, co spowoduje spadek dopy.
Z doświadczenia wiem, że więcej testosteronu = więcej dopaminy
jaki masz poziom T całkowitego i wolnego? robiles badania? poziom estro,prolki, shbg?
wg mnie zabawa ziołami mija sie z celem
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.