Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jestem tu nowy,jeżeli zły dział proszę o przeniesienie do dobrego.
Ostatnio znajomy wspominał mi o imprezach Amfetaminowych
u mnie to jest tak na przykyład tak - przykład z wczoraj - że umawiam się z ziomem na szachy (serio) palimy blanta, walimy szczura jednego drugiego trzeciego czwartego i z piwami podobnie, no i nakurwiamy w te szachy, ale jak się dostać na taką imprezę to nie wiem.
a najlepsze że oczywiście noc nieprzespana i do pracy na 8 :) do teraz mnie trzyma
amfetaminowe spotkania uzależniają
dieta cud
feta i głód
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
A tak poważnie, daj sobie z tym spokój. Nie warto.
I trochę offtop, ale propsy za nick, wiedziałam ze fani mojeg ulubionego duetu muzycznego są wszędzie
Nie wydaje mi się, ze są specjalne imprezy amfetaminowe, ale już psychodeliczne są, rockowe tak samo, reggae tez wiec może i by się znalazła jakaś amfetaminowa.szczerze w to wątpię
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
do techno bardziej pasuje mi ekstazy, amfetamina powyzej 200bpm potrafi zamienic czlowieka w zwierze i ciezko w sumie całą noc przetupać do takiego tempa bez spida
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.