Może by zajebać majki?
Nie chce, po co, potem ciągle będę chciała.
Szluga zajaram. Jednego, trzeciego, dziesiątego.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 stycznia 2019I_Need_MONEY pisze: @hydroo coś Ci powiem - czytając Twoje posty widać że Ty ewidentnie chcesz brać opio, nie chcesz przestać grzać więc terapia Ci nic nie da, terapia może pomóc tylko tym którzy naprawdę chcą się leczyć i nie grzać więcej a po tym co Ty wypisujesz wiem że nie chcesz przestawać na ten moment. Pisałeś w innym watku że grzać chcesz teraz na sportowo ale tylko i wylacznie dlatego że masz dołek finansowy albo to że myślenie że nigdy więcej nie wezmiesz psuje Ci humor. Ludzi którzy naprawdę chcą przestać dołuje raczej myśl o przygrzaniu a jak przyjebią łamiąc abste to łapią depresyjne stany. Ty nie chcesz konczyc i to widać
Właśnie kiedy coś robię nie myślę o cpaniu, załatwiałem wczoraj sprawy i ani przez myśl mi nie przeszło ćpanie. Dzisiaj siedziałem w domu i chuj to trafił. Powstrzymywałem sie, kręciłem się wokół aptek, jak juz kupiłem te tjokodyny to siedziałem nad nimi z 30 minut, a jak już wziąłem to modliłem się gdzieś tam w głębi żeby nie zadziałały
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie no, ale ogólnie łatwiej mi powstrzymać się biorąc relanium i DXM. Ale ciągle tak żyć się nie da. Po jakimś czasie na relanium i DXM chciałbym zacząć brać SSRI, wtedy najgorzej będzie. Tym bardziej ze mi początkowo antydepresanty pogarszają nastrój i jak to przetrzymać..
Myślę że za jakiś czas przyjdzie pora na zarzucenie sporej dawki jakiegoś psychodelika i przemyślenie paru spraw związanych z nałogiem, kiedyś bardzo mi to pomogło wytrzymać coś koło 3 miechów bez opio.
Nie mówiąc już o tym, że mózg domaga się jakiejś substytucji bodźców wcześniej dostarczanych przez opio i często wpierdalamy się wtedy w inne dragi, w benzo, żeby o tym gównie nie myśleć, albo alkoholizm nie daj Boże.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.