...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
  • 521 / 104 / 0
Różnice w odbijaniu światła przy mylarze/białej farmie matowej są tak niewielkie, że to tylko kwestia gustu co się użyje.
Ja np. miałem boxa z drewna, wiec najłatwiej i najtaniej było mi to pomalować bezzapachową farbą akrylową białą matową, nie narzekałem na efekty.
  • 995 / 98 / 0
popieram klopa ;)
[H]R Crew
  • 96 / 7 / 0
To ja tez pomaluje :) ogarnalem juz kable i oprawki... Zmontuje do tego jeszcze kawalek profila do regipsow i podwiesze wszystko na lanuchach, dzieki temu bede mogl regulowac wysokosc od krzaczkow.
  • 1037 / 245 / 0
Wrzuć jakieś zdjęcia bo jak to czytam przypomina mi się mój pierwszy boks 12 zarowek takich jak twoje połączone szeregowo wszystko przymocowane do kawałka półki a regulacja wysokości na łańcuchach i to takich jop twoja mać jak od reksia z budy XD
  • 377 / 42 / 0
Obawiam sie ze przy 12 kompaktach mozesz miec problem by je odpalic szeregowo. Ja mialem problemy juz przy 6 sztukach. Jest spory spadek napiecia a one potrzebuja strzala by zazac dzialac. Podlacz je rownolegle i masz problem z glowy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.