...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
  • 521 / 103 / 0
Różnice w odbijaniu światła przy mylarze/białej farmie matowej są tak niewielkie, że to tylko kwestia gustu co się użyje.
Ja np. miałem boxa z drewna, wiec najłatwiej i najtaniej było mi to pomalować bezzapachową farbą akrylową białą matową, nie narzekałem na efekty.
  • 995 / 98 / 0
popieram klopa ;)
[H]R Crew
  • 96 / 7 / 0
To ja tez pomaluje :) ogarnalem juz kable i oprawki... Zmontuje do tego jeszcze kawalek profila do regipsow i podwiesze wszystko na lanuchach, dzieki temu bede mogl regulowac wysokosc od krzaczkow.
  • 1037 / 245 / 0
Wrzuć jakieś zdjęcia bo jak to czytam przypomina mi się mój pierwszy boks 12 zarowek takich jak twoje połączone szeregowo wszystko przymocowane do kawałka półki a regulacja wysokości na łańcuchach i to takich jop twoja mać jak od reksia z budy XD
  • 377 / 42 / 0
Obawiam sie ze przy 12 kompaktach mozesz miec problem by je odpalic szeregowo. Ja mialem problemy juz przy 6 sztukach. Jest spory spadek napiecia a one potrzebuja strzala by zazac dzialac. Podlacz je rownolegle i masz problem z glowy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.