---------------------------
Ale jeszcze dopytam z ciekawości - ma to potencjał rozrywkowy, żeby sobie zarzucić w ciągu dnia i się zrelaksować?
Scalono. taurinnn
1mg bez tolerancji, dobre piwo i można chillować. Do siedzenia w domu było bardzo fajne. Było.
Ale jakoś nie tęsknię.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Nie zapijaj browarami, weź 2 mg 15 minut przed położeniem się do łóżka i powinnaś zasnąć idealnie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
scalono - Jamedris
// update:
Poszłam dzisiaj do rodzinnej po skierowanie na tarczycę. Ta się złapała za głowę, jak usłyszała co mi ten dochtór zapisał i szybciuchno wypisała zolpidem. Oczywiście, ponieważ jest king kongiem wypisywania recept to bez dawki substancji czynnej, co w przychodniowej aptece zrealizowali bez mrugnięcia okiem :)
To nawet w sumie dobrze, bo jednak chcę spać a nie fazować, a estazolam się przyda, choć zabaw z RCkami nie planuję w najbliższym czasie, bo jednak chwila na kurację noopeptem, a żarcie benzo by mi konfliktowało z leczeniem się.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.