27 maja 2018Duce pisze: No to na koniec dyskusji zbiorcze info:
Sandradobrze zmarła prawdopodobnie przedwczoraj na skutek najprawdopodobniej przedawkowania U47700.
Do piątku spróbuje zaktualizować tabelkę z truposzami.
04 marca 2018koziq321 pisze:wiadomo czemu zmarł ? porządny vendor . swego czasu wypiłem od niego chyba cysternę23 listopada 2017MrMagnificus pisze: A jeszcze - to sprawa z początku roku, ale nie widzialem tu wzmianki na ten temat.
Nie żyje też AlexGBL. Byl vendorem tutaj na forum i jednym z wiekszych w Warszawie...
Rowny, porzadny, bardzo przyzwoity koleś, pomocny, dobry kolega...
maciejzwr pisze:Controlipolitxy, nie zyje
24 grudnia 2018maciejzwr pisze: Controlipolitxy, nie zyje
25 grudnia 2018taurinnn pisze: @GG Allin Mogę się mylić, więc wybacz, ale wobec zaistniałych okoliczności śmiem podejrzewać, że to ControlPoliToxy pisze z multi. Jak się mylę, to no offence.
Nie będę podawał szczegółów, piszę tylko dlatego bo wiem że był zżyty z tutejszą społecznością.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.