27 maja 2018Duce pisze: No to na koniec dyskusji zbiorcze info:
Sandradobrze zmarła prawdopodobnie przedwczoraj na skutek najprawdopodobniej przedawkowania U47700.
Do piątku spróbuje zaktualizować tabelkę z truposzami.
04 marca 2018koziq321 pisze:wiadomo czemu zmarł ? porządny vendor . swego czasu wypiłem od niego chyba cysternę23 listopada 2017MrMagnificus pisze: A jeszcze - to sprawa z początku roku, ale nie widzialem tu wzmianki na ten temat.
Nie żyje też AlexGBL. Byl vendorem tutaj na forum i jednym z wiekszych w Warszawie...
Rowny, porzadny, bardzo przyzwoity koleś, pomocny, dobry kolega...
maciejzwr pisze:Controlipolitxy, nie zyje
24 grudnia 2018maciejzwr pisze: Controlipolitxy, nie zyje
25 grudnia 2018taurinnn pisze: @GG Allin Mogę się mylić, więc wybacz, ale wobec zaistniałych okoliczności śmiem podejrzewać, że to ControlPoliToxy pisze z multi. Jak się mylę, to no offence.
Nie będę podawał szczegółów, piszę tylko dlatego bo wiem że był zżyty z tutejszą społecznością.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.