Pozdro i mówię to nie jako teoretyk tylko praktyk i weteran DarkNetu od Silk Road - zamawiajcie na swoje dane - w przypadku wpadki (a ta będzie prędzej czy później) będzie o wiele prościej.
Ta twoja praktyka, to też robiona chyba przed nowelizacja prawda?
Edit: ostatnio miesiąc temu celna przejęła po raz 6 paczkę - dostałem wezwanie, powiedziałem to samo co zawsze i tyle.
Powstrzymaj się od ataków personalnych na przyszłość.
Dalsza dyskusja, twoje "protipy" świadomie narażające użytkowników etc będą skutkowały kolejnymi warnami. Zamawiałeś heroinę i kokainę na własne dane i adres spoko. Zamawiaj dalej. Nie nakłaniaj jednak innych żeby tak robili. Szczegóły masz w warnie, który właśnie otrzymałeś. Zainteresowanych tym, co napisał kieruję do mojego śmietnika.post3148023.html#p3148023
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.