Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2210 / 1
Napisz po ludzku co się stało i o co pytasz!
  • 7 / / 0
No było awizo od UC na fake dane, więc nikt nie odebrał i nikt się do nich nie zgłosił, było to 2miesiące temu. Niedawno dzielnicowy zostawił kartke przy drzwiach z jego danymi i prośbą o kontakt. Czy kontaktować się czy lepiej czekać i czy przy spotkaniu będą takie same pytanka co na UC dot. paczki by zadali, paczka kilka tabletek nielegal z zagranicy(kiedyś byłem też na UC jak na prawdziwe dane było).
to co piszę to fikcja
  • 13 / 2 / 0
Skoro to dane fake a nie Twoje to w jakim celu masz sie kontaktowac? Komus sie cos pomylilo i chyba na tyle
  • 507 / 119 / 0
A ja Ci kolego radzę się jednak skontaktować i wyjaśnić zgodnie z prawdą, że nic nie zamawiałeś i nic o żadnych przesyłkach nie wiesz. Dlaczego? Nikt tego nie odpuści i najpewniej skończy się nieprzyjemną wizytą. Jedyne przeszukanie jakie miałem na chacie to właśnie z powodu wpadki przesyłki na nieswoje dane, a tak wpadło mi 6 przesyłek na moje dane i za każdym razem kończyło się na wizycie w UC jako świadek, bez przypału (pod warunkiem ze nie jesteś debilem).
Pozdro i mówię to nie jako teoretyk tylko praktyk i weteran DarkNetu od Silk Road - zamawiajcie na swoje dane - w przypadku wpadki (a ta będzie prędzej czy później) będzie o wiele prościej.
  • 4603 / 2210 / 1
Wspaniała porada. Zamawiać środki wpisane do ustawy jako równoznaczne z narkotykami zamawiać na swoje dane! Zapomniałaś, chyba że w wakacje zmieniła sie ustawa i teraz za zamówienie 3CMC traktowane jest tak samo jak amfy.
Ta twoja praktyka, to też robiona chyba przed nowelizacja prawda?
  • 507 / 119 / 0
Nie kolego, nigdy gimbodopów nie zamawiałem. Substancje które kupowałem i które przechwytywała celna były legalne ostatni raz podczas II WŚ xD także swoje teorie zostaw dla siebie, bo zapewne jesteś tylko gowno-teoretykiem i o czymś takim jak SilkRoad nawet nie słyszałeś (nie, tam nie było twoich tajfunów i mocarzy xD)

Edit: ostatnio miesiąc temu celna przejęła po raz 6 paczkę - dostałem wezwanie, powiedziałem to samo co zawsze i tyle.
  • 4603 / 2210 / 1
Tylko w przypadku pytania jakie zadał autor, nie chodzi o zioła, czy co tam zamawiałeś, a o substancje, za które grozi odpowiedzialność karna. Więc co ty porównujesz?
Powstrzymaj się od ataków personalnych na przyszłość.
  • 507 / 119 / 0
Ty jednak jakiś chyba jesteś jakiś ułomek - wyjaśniam - Przechwytywali mi paczki z heroina i kokaina. Myślałem ze to będzie oczywiste ze chodzi o narkotyki. Skąd ty kurwa wziąłeś ze jakieś zioła zamawiałem? XD
  • 43 / 3 / 0
Dlaczego zamawianie na swoje dane z DN ma byc bezpieczniejsze? Jak się wtedy tłumaczyć w razie W?
Uwaga! Użytkownik darksoul jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2210 / 1
[mention]Nawiedzony Szaman[/mention]
Dalsza dyskusja, twoje "protipy" świadomie narażające użytkowników etc będą skutkowały kolejnymi warnami. Zamawiałeś heroinę i kokainę na własne dane i adres spoko. Zamawiaj dalej. Nie nakłaniaj jednak innych żeby tak robili. Szczegóły masz w warnie, który właśnie otrzymałeś. Zainteresowanych tym, co napisał kieruję do mojego śmietnika.post3148023.html#p3148023
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.