Pozdro i mówię to nie jako teoretyk tylko praktyk i weteran DarkNetu od Silk Road - zamawiajcie na swoje dane - w przypadku wpadki (a ta będzie prędzej czy później) będzie o wiele prościej.
Ta twoja praktyka, to też robiona chyba przed nowelizacja prawda?
Edit: ostatnio miesiąc temu celna przejęła po raz 6 paczkę - dostałem wezwanie, powiedziałem to samo co zawsze i tyle.
Powstrzymaj się od ataków personalnych na przyszłość.
Dalsza dyskusja, twoje "protipy" świadomie narażające użytkowników etc będą skutkowały kolejnymi warnami. Zamawiałeś heroinę i kokainę na własne dane i adres spoko. Zamawiaj dalej. Nie nakłaniaj jednak innych żeby tak robili. Szczegóły masz w warnie, który właśnie otrzymałeś. Zainteresowanych tym, co napisał kieruję do mojego śmietnika.post3148023.html#p3148023
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.