Szczególny dział, poświęcony wyczerpującym opracowaniom danych kwestii.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Witam kupiłem dziś gieta. marihuana normalnie była w topie. Poruszyłem w palcach i skręciłem jointa czystego bletka ta mniejsza. Spaliłem całego. Jedynie co czułem to suchość w ustach i jakieś ciarki na nogach. Zero wszystkiego. Miała taki przyjemny mdły zapach. Co może być przyczyną?
  • 200 / 16 / 0
Moze Ci susz CBD sprzedali %-D
  • 1931 / 317 / 0
na mnie za pierwszym razem tez nie działała trawa
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 10 / 0
Nie masz dojść, to był top przemysłówki !
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
@belmondoyoo To był twój pierwszy raz? Jesli tak, to moze nie zadziala marihuana na Ciebie tak jak powinna..Pamiętam, ze mnie ujebalo dopiero po piatym podejsciu.
  • 8103 / 909 / 0
@belmondoyoo
Może się źle zaciągałeś i za mało THC doszło do płuc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 10 / / 0
zaciągałem się jak normalnym petem myśle ze towar okej bo od dobrego znajomego co by mnie nie wyruchal dziś spróbuje z wiadra przyjebac i zobaczymy. Kiedyś tez paliłem i nic nie czułem
  • 5 / / 0
slej pisze:
@belmondoyoo To był twój pierwszy raz? Jesli tak, to moze nie zadziala marihuana na Ciebie tak jak powinna..Pamiętam, ze mnie ujebalo dopiero po piatym podejsciu.
w szpitalu tez przykladowo morfina dziala za 4/5 razem
  • 1 / / 0
Jeżeli to jedno z twoich pierwszych jaranek, to normalne. Następne powinno cie juz klepnąć. Ja odczułem pierwszy efekt dopiero po 3-4 lufce ale wiele osób rozdziewiczałem i z moich eksperymentów wyszło, że po blancie kolejny raz juz prawie zawsze klepie
  • 35 / 7 / 0
Jak masz pewność że to dobry jazz to nie podjeżdżaj od razu bociana bo za 1 raz Cie nie porobiło, urzygasz się i przepalisz i po co Ci to :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.