Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 372 / 951
A zaglądałeś ostatnio? Jest w smartshopie,podobno dobry powój jest także w ethnoshop,podobno kiepski natomiast w magicznym ogrodzie.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2008 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Przyszły dziś do mnie (a właściwie przyjechały) takie małe podejżane nasionka. Co mam dokładnie z nimi zrobić? Wpierdolić całe, pokruszyć i zjeść, czy pokruszyć i zabawić się w amfetamine?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Pilleater . Najlepiej by bylo zrobic kestrakcje czystego LSA , ale zakladam , ze Ci sie nie bedzie chcialo . NAjpierw wrzuc nasionka do sloika z goraca woda i dokladnie wyplucz / umyj . Potem obierz je scyzorykiem ze skorki . Nastepnie to juz pozostaje tylko je zjesc ( dokladnie i powoli gryzac ) . Oczywiscie istnieje duze ryzyko , ze wystapia mdlosci ( po jakichs 45 minutach od spozycia ) . Wtedy proponuje sprobowac jak najdluzej wytrzymac i dopiero w sutyacji krytycznej zwymiotowac aby jak najwiecej LSA sie wchlonelo . Niby mozna tych mdlosci uniknac , palac wczesniej MJ czy pijac imbir , ale osobiscie nie probowalem .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Aj nie przeczytałem bo nie miałem jak na computer się wbić. Zrobiłem tak: w samarze były nasiona, a ja niczym morderca-sadysta przyjebałem w nie tępą stroną siekiery. Nie cierpiały... Zawartość siuup przełyk - żołądek. Zero mdłości, zmiany percepcji... No nic, innym razem. Tylko wtedy przejde się do jakiegoś obi, bo to moja druga próba z hbwr
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dxxm »
Dzis przyszly nasionka Argyeria nervosa 18szt z smartshopu, zjadlem 1 i 2 wrzucilem w wodke godzine temu .Jest bardzo przyjemnie ,jakosciowo zajebiste .
When you dream there are no rules, people can fly,
anything can happen. Astral Projection
  • 42 / / 0
dxxm pisze:
Dzis przyszly nasionka Argyeria nervosa 18szt z smartshopu, zjadlem 1 i 2 wrzucilem w wodke godzine temu .Jest bardzo przyjemnie ,jakosciowo zajebiste .
Czyli zjadłeś w ilości 3 sztuk i poczułeś efekty???
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 15 / / 0
tak .Po jednej juz widac róznice bezkitu.ostatnio 6 zjadlem to zamknelem oczy i widziałem swoja twarz jak sie smieje he a jak patrzylem sie w lustro i zawiesilem wzrok moja twaz jakby patrzyla sie w inne kierunki i sie rozmazywala a wogule nią nie ruszalem .
  • 42 / / 0
dxxm pisze:
tak .Po jednej juz widac róznice bezkitu.ostatnio 6 zjadlem (...)

To dobrze, że zachwalasz powój ze smartshopu bo własnie zastanawiałem się gdzie go kupić. Powiedz jeszcze jak spożyłeś te 6szt. Jak z dolegliwościami żołądkowymi i z długością fazy? Jak przeżyłeś tego tripa? Jakieś paranoiczne myśli czy coś podobnego ? Aaaa i czy na początek styknie te 6 czy od razu wrzucać 9.
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 15 / / 0
Na poczatku wzielem 4 rozkruszone ziarna do kieliszka i zalalem wodko po 20 minutach wypilem to .Mnie jakos po powoju nieboli bebech.Potem dojaralem mj w przeciagu 20 min dwa kolejne zarenka .Trip trwał od 7 rano do 22 czulem jeszcze efekty ale juz słabnace .Powiem ci tak ze 9 na poczatek bedzie za duzo ,trip na 6 juz jest zadawalajacy po 9 bedziesz miał za mocno az bedziesz chcial zeby ci faza juz zeszła chyba ze lubisz hardcore ,euforia na LSA jest bardzo wspaniala .A oczy jak 5 złoty .Na fazce popatrz w lustro na swoja twarz i zawies wzrok .

Zajebista substancja dobrze ze jeszcze mam 9 nasionek :D
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IKx »
wlasnie zamowienie zlozylem w ethnoshopie, glod zajebki sie odezwal i jak nie dojda do piatku to sie pochlastam.
Uwaga! Użytkownik IKx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.