Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1040 / 150 / 0
Jeszcze jak był tussipect w tabletka, to z braku laku można było się tym bawić za młodu. Ale to była efedryna a nie jakieś gówniane pseudo.
  • 51 / 14 / 0
pseudoefedryna jest spoko, jeżeli się jej używa okazjonalnie i z kawą. Mocny kawczan plus 180 - 240mg pseudoefedryny i jest wystrzał jak wtedy, gdy ktoś bez tolerancji po raz pierwszy pije kawę. Doraźnie pomaga, ale częste stosowanie mija się z celem, bo tolerancja rośnie i nie jest to generalnie zbyt zdrowe.
Raz na kilka miesięcy tak sobie pomagam, jak już nie daję rady bo zmęczenie, robota czeka, a zwykła kawa to za mało. Właśnie popijam sudafed kawką :cheesy:
Uwaga! Użytkownik W kraju magnolii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
Dobry mix do pracy umysłowej, ale strasznie wchodzi na serce… Niestety. Tolerancja też rośnie, więc nie nadaje się do regularnego stosowania.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Czy psueduoefedryne mozna stosowanie jako zamiennik amph? Mocna szkodliwa jest pseudoefka? Do efki nie mam dostepu
  • 2104 / 465 / 37
Pobudzenie jest dużo słabsze. Natomiast z tego co zauwżyłem alkohol mocniej wchodzi, więc psefa + alko to nawet nie najgorszy miks na imprezy. Nie zauwazyłem za to dużego zjadzu. Jutro mam zamiar wypróbować psefę do nauki a potem podnieść się flualprą przed ważnym odpytywaniem na zajęciah. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Lubisz koks?
  • 566 / 27 / 0
O 15 zjadlem 210mg pseudoefedryny, a o 19 wciaglem amph, jakies szkodliwe interakcje występują?
  • 8103 / 907 / 0
@up
Możliwa tachykardia.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 564 / 52 / 0
120mg ef hcl p.o. bez efektow
Predzej martwy niz slaby
  • 5774 / 1184 / 43
efedryna to dobre gówno.
100mg i czuć ciarki na głowie, długo działa, zajebiście podkręca się ją kofeiną.
Dzisiaj zarzuciłem 75mg + 300mg pregabaliny. Dobrze się połączyło. efedryna mi się skończyła, kurwa. Dla mnie lepsza od ulicznej fety czy analogów fpp lub cxm.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 564 / 52 / 0
Zjadlem 165mg i po godzinie poszedlem spac...
Takiego kurewskiego bolu glowy jak dzis rano nie moge sobie przypomnieć. Nawet przy takiej dawce nie czuje dzialania, 150mg p.o.
15mg sniff
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...