Jeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
01 listopada 2018eth0 pisze: W aptecznych multi-testach za kilka złotych nie ma benzo, bo na nie są specjalistyczne testy wykonywane w szpitalach.
Jeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
01 listopada 2018GL HF pisze:Zgadza się. Jak poszedłem na detoks (Suchy Jar), to mi wyszedł THC (chyba metabolit), a jarałem miesiąc wcześniej. :nuts:01 listopada 2018eth0 pisze: W aptecznych multi-testach za kilka złotych nie ma benzo, bo na nie są specjalistyczne testy wykonywane w szpitalach.
Ja dostawałem na odstawkę klonów - klony i na noc estazolam %-D :nuts:. I tak, benzo na multiteście nie wychodzi. W ogóle lekarz zakręcony był w chuj, podałem mu ile biorę MILIGRAMÓW klona, a on zrozumiał, że tyle tabletek :nuts: i jak dostawałem leki w takim kubeczku, to patrzę a tam charakterystyczne białe tabsy z krzyżykiem i Depakina :nuts:. Mogłem powiedzieć, że biorę 60mg klona (tak, był tam typ co żarł jedno opakowanie dwójek dziennie, ładny agent %-D :moody: :nuts:) i rozpierdolić ten przybytek :rolleyes: :nuts: :-DJeżeli nie zrobią Ci testu na stężenie benzodiazepin we krwi to musisz im po prostu dokładnie powiedzieć jakie substancje i jakie dawki brałeś, na tej podstawie ustalają Twoje indywidualne leczenie. Zazwyczaj diazepam (to będą zmniejszać potem) + neuroleptyki + stabilizatory (przeciwpadaczkowe), ewentualnie jakieś pomocnicze typu trazodon, hydroksyzyna jeżeli będziesz mieć problemy ze snem.
I jak długo ciągnął takie dawki %-D ?
kurła nie spodziawałem się, że będą benzo dawać :nuts:
Długo brałeś, jakie dawki mu podałeś ? %-D
Ja waliłem przeróżniaste benzo.. alpre, zolpi, lora, klony, rollki, bromki do tego baklo i opio.. to co mam mu kurła powiedzieć :nuts:
albo robiłem benzo-mixy.
Nawet nie pamiętam jakie to były dawki, ale na pewno spore
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.