ODPOWIEDZ
  • 291 / 7 / 0
To jak emka nadaje się do wieczorów z dziewczyną to co ja mam??? Brązowy krysztal pachnie słodko anyzowo a jak. Się zajebie to wyrywa z butów w klubie nie da się siąść trzeba tańczyć miłość do wszystkich chumor max itp???
  • 171 / 25 / 0
Brązowy kryształ i zapach anyżu? Brzmi dla mnie jak jakis cmc. Kup sobie testy od sin lab i sprawdź co dostałeś za suprise [emoji16]
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 7 / 0
Testowałem i pokazuje mdxx a co do zapachu to właśnie mdxx tak pachnie i faza jest bardzo przyjemna a te wszystkie cmc to ryja banie nie podoba mi się po tym bomba. I to co mam jest z nl faza jak po pixach tylko bardziej przyjemna jak dla mnie. Ziom mówi żeby to jeść a nie wciągać i robimy z tego bombki i każdy teraz woli to niż pixy.
  • 200 / 16 / 0
Grzyby powoduja tolerancje krzyzowa z MDMA? Tydzien minimum czekania po nich zanim bedzie mozna sensownie rollowac?
  • 4968 / 871 / 0
Nie występuje tolerancja krzyżowa.
  • 1011 / 136 / 0
28 października 2018oskar49 pisze:
To jak emka nadaje się do wieczorów z dziewczyną to co ja mam??? Brązowy krysztal pachnie słodko anyzowo a jak. Się zajebie to wyrywa z butów w klubie nie da się siąść trzeba tańczyć miłość do wszystkich chumor max itp???
Mdxx to nie tylko MDMA i MDA. To co opisujesz MDMA nie może być.
  • 23 / 11 / 0
27 października 2018d33nied pisze:
Wait what? Mówicie, że 250 zł za grama?
Na DW legitne MDMA w krysztale jest po 35 - 40 zł / g
DW to DW - tam zazwyczaj kupuje się albo u hurtownika albo producenta, na ulicy cena zależna od tego przez ile rąk przeszło i w jak dużym mieście sie kupuje . mniejsze miasta jak Torun to cena 80-120 a stolica? 150-250zl, duże miasto - duże koszta, drogie mieszkania, drogie życie, drogie narkotyki.
  • 1011 / 136 / 0
Raczej im większe miasto tym tańszy towar, bo większy rynek, lepsza dostępność.
Jak płacisz 250zl za emke to jebią Cię na hajs i tyle. Taniej wyjdzie pojechać po temat za granicę.
  • 141 / 36 / 0
Tej ale na serio... biorąc pod uwagę, że masz IQ > 80 to możesz sobie ogarnąć legitne MDMA w cenie 35 zł / g przez tora.

Biorąc za 250 zł / g przepłacasz jakieś 615% a i tak dostajesz chuj wie co
A żeby bardziej wkurwić - to te twoje 250 zł to jest prawie 8g legitnego MDMA w deepwebie
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 20 / / 0
Siema panowie. Próbując zostawić za sobą piętno opioidow (koda tram nie hell) postanowiłem oprócz zielonego (już coraz rzadziej) wprowadzić Molly do repertuaru weekendowej rozrywki. Jako iż ja w nl jestem to mam nadzieję że kółeczka są dobre (przynajmniej działanie nawet odpowiada waszym opisa) 1 pixe wziąłem i był odlot. Poczekalem 10 dni znów 1 pixa i słabszy odlot ale także odlot. I teraz pytanie. Jak to jest z tą magia? Już za 2 razem jej nie miałem lub słaba była. Ogólnie Molly z jednej strony mn wkurwia (wiecie w porównaniu z opiodami to tutaj naprawdę czujesz chemiczne szczęście) a z drugiej lepsze to niż pakowanie się w opiody na nowo. Stosuje 5 htp przez 5 dni po braniu pix. Czy faktycznie jak bd brał co 2-3 tygodnie to przestaną działać lub magia się skończy już totalnie? Wiecie za tym 2 razem miałem chociaż eee pozytywne czucie muzyki. (PS BIORĘ ZAWSZE W DOMCIU ONLY POD KOLDERKA). Da się brać co 2-3 tygodnie i nie tracić magii?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.