The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z reguły jak robisz flipa, bezpiecznie jest wrzucić 50 % normalnej dawki danej substancji :P
Czyli jak normlanie walisz 150 mg MDMA na raz to we flipie bierz 75 mg i dowalasz odpowiednia dawką psychodelikach 15-20 powinno być ok
Odradzam dorzucanie MDMA, jest dużo bardziej neurotoksyczne niż niedorzucane, + zjazd też jest spotęgowany
Właśnie chyba nie będę dorzucał emki już tylko przyjebię ze 200mg+ jeden raz a potem już tylko jaranie w opór. Ostatnio dorzucałem (0,5g poszło łącznie ) i następne dni były przejebane , otępienie, zmulenie, obniżony nastrój i niechęć do emki .
A jak nie dorzucałem tylko brałem jednorazową dawkę ( 140-200mg) to następne dni zawsze zajebiste, nawet na siłkę mi się zdarzyło pójść dzień po emce kiedyś i trening petarda, technika, ciężar , wszystko na +.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.