mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
24 września 2018LOBO87 pisze: No właśnie jestem na maksymalnej dawce, już 2,5msc i czuje jakby działanie słabło :/ Powoli męczy mnie ta terapia i przestaje widzieć, jakikolwiek sens jej kontynuowania :(
24 września 2018LOBO87 pisze: . Najbardziej mnie ta potliwość męczy, strasznie niekomfortowo się czuję, idę przez miasto jak słońce świeci i włosy mokre, po twarzy pot ciurkiem leci, zakupy ta masakra jest... Strasznie mnie to zawstydza, jak mam iść na rozmowę o pracę, jeśli zanim tam dojdę, będę cały mokry :/
Tak, to kombinacja bezpieczna.
Wchodzenie na TLPD z dnia na dzień może nie, ale krótki parodniowy okres "washoutu" wystarczy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie paliłem mj z 3 lata, odkąd biorę pregę, głównie na lęki, po roku doszła duloksetyna.
Także 3 lata pręgi z 75/2xd doszedłem na 300mg/3xd %-D
Duloksetyna 60mg/2xd od 2 lat.
Lęki to już zapomniałem że miałem, ciągle energia, pełen życia, dużo samorealizacji za mną, ale nie o to chodzi, żeby się pochwalić tylko że z totalnego sparaliżowanego lękami przegrywa, terapią doszedłem daleko. Moim subiektywnym zdaniem.
No i do sedna: przy tym mixie mogę palić mj? Czy zespół serotoninowy mi grozi albo jakaś psychoza %-D
W najgorszym wypadku co zrobić jak jakiś lęk wróci na fazie :-|
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.