Pokaże wam ostatecznie, że się mylicie:
Ten zomiren to już całkiem "poraszka". Tak to trzeba 3 piguły zjeść żeby zadziałał podobnie jak 1 xanax.
Ludzie, zanim znowu jakiś geniusz wklei wypociny oxana, czy coś, weźcie wy się zastanówcie. No sami sobie odpowiedzcie, ile osób po zmianie jednego generyka na inny wyłapało skręta, bo coś działało x razy słabiej? Nie ma takich osób. To by była afera na kosmiczną skalę i wycofanie leku, ludzie!
Fakty mają gdzieś wasze uczucia/odczucia. To, że oryginalny Xanax szybko wchodzi podany pod język i go "bardziej czuć", nie zmienia obiektywnej rzeczywistości. Ile jeszcze będzie wałkowania tych bzdur? Ile jeszcze teorii, wypełniacze? Co jeszcze? Reptilianie? Dajcie sobie siana, bo mimo, że to jest ćpuńskie forum i wiele osób łącznie ze mną może mieć coś zarzucone, ale nie róbcie z k***y z logiki, rozumu i godności człowieka.
Jak przebywałem w Chile, załatwiłem recepty na Alprę i wykupiłem najtańszy (nazywał się po prostu "Alprazolam") - kosztował jakieś 3 zł za paczkę 0.5, gdzie Xanax kosztował... ponad 60 zł. Działanie niby podobne, ale musiałem zjeść więcej.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jebać apteczną alpre tylko kurwa zielone hulki lub czerwone diabły z dm, albo ulicy w uk/usa
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
03 października 2018GL HF pisze: Wy nic nie rozumiecie, kolejny raz ta kretyńska dyskusja, który zamiennik jest lepszy (uwaga, żaden).
Placebo is a hell of drug. :-D
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.