Pokaże wam ostatecznie, że się mylicie:
Ten zomiren to już całkiem "poraszka". Tak to trzeba 3 piguły zjeść żeby zadziałał podobnie jak 1 xanax.
Ludzie, zanim znowu jakiś geniusz wklei wypociny oxana, czy coś, weźcie wy się zastanówcie. No sami sobie odpowiedzcie, ile osób po zmianie jednego generyka na inny wyłapało skręta, bo coś działało x razy słabiej? Nie ma takich osób. To by była afera na kosmiczną skalę i wycofanie leku, ludzie!
Fakty mają gdzieś wasze uczucia/odczucia. To, że oryginalny Xanax szybko wchodzi podany pod język i go "bardziej czuć", nie zmienia obiektywnej rzeczywistości. Ile jeszcze będzie wałkowania tych bzdur? Ile jeszcze teorii, wypełniacze? Co jeszcze? Reptilianie? Dajcie sobie siana, bo mimo, że to jest ćpuńskie forum i wiele osób łącznie ze mną może mieć coś zarzucone, ale nie róbcie z k***y z logiki, rozumu i godności człowieka.
Jak przebywałem w Chile, załatwiłem recepty na Alprę i wykupiłem najtańszy (nazywał się po prostu "Alprazolam") - kosztował jakieś 3 zł za paczkę 0.5, gdzie Xanax kosztował... ponad 60 zł. Działanie niby podobne, ale musiałem zjeść więcej.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jebać apteczną alpre tylko kurwa zielone hulki lub czerwone diabły z dm, albo ulicy w uk/usa
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
03 października 2018GL HF pisze: Wy nic nie rozumiecie, kolejny raz ta kretyńska dyskusja, który zamiennik jest lepszy (uwaga, żaden).
Placebo is a hell of drug. :-D
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.