Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 10 / 0
27 września 2018STR88 pisze:
27 sierpnia 2017Aminorex pisze:
Chcę pierwszy raz opio spróbować. Miałem do tej pory tylko doczynienia z thiocodinem. Dopiero za 3 razem zadziałał, ale nie podobała mi się faza za bardzo, nudne to jest po prostu plus mdłości i wymioty za każdym razem. Lepiej smiffem czy rozpuścić w wodzie i do dupala? 30mg będzie ok? Co sądzicie o BUCach?
Pozwoliłem sobie przejrzeć Twoje posty. Czerwony kolor dodałem ja.

Daruj sobie, naprawdę. Jak nie masz dostępu do opio, to odpuść. Nie szukaj okazji na siłę przebierając w tych najbardziej zabójczych substancjach.
A jak naprawdę tak Ci zależy, to skup się na poszukiwaniu tramadolu, jest łatwo dostępny. I przede wszystkim – jeśli już bierzesz opioidy, to bierz tylko apteczne :old:

Odnośnie dawkowania, to celuj bliżej 25μg, nie 50μg.
Ok, dzięki za konkretne info. Okazji nie szukałem, a ta się po prostu trafiła i nie chce mi się szukać czegoś innego. To dla bezpieczeństwa o ile w ogóle to wezmę ćwiartkę jak piszesz. Jeżeli te plastry zaczynają działać po kilkunastu godzinach to jest to jakiś nagły rush czy stopniowo wchodzi?
  • 4603 / 2210 / 1

One były na furanyl-fentanylu, nie na fentanylu. Sam vendor nie wiedział jaka dawka jest w jednym trójkącie, ale z własnego doświadczenia (raz się skusiłem, resztę tego co miałem rozdałem po kumplach) wiem, że połowa tabletki sniffem dobrze grzała :rolleyes: I w sumie każdy to potwierdził, więc można liczyć na to, że dawki były mniej-więcej równe.
W trójmieście i w Warszawie się udało, ale w Bełchatowie, Łodzi i na Śląsku były 4 ofiary śmiertelne i kilkaset ciężkich zatruć (i to tylko te o których wiem, bo słyszałem na szkoleniu). Druga sprawa, czy to FUF, czy fent to dla 80% użytkowników nie ma znaczenia. Ważne, że

połowa tabletki sniffem dobrze grzała :rolleyes:
Potwierdzam natomiast w 100% Twoje słowa - jak fent to tylko apteczny i to w tych najniższych dawkach. Z czasem można myśleć o większych, ale to już po roku, czy dwóch grzania fenta.
  • 657 / 93 / 0
27 września 2018Aminorex pisze:
@STR88
kodeinę (thioco) próbowałem kiedyś z 3 razy i dopiero za ostatnim coś tam poczułem, ale ogólnie nie było jakoś super, preferuję stimy. No i za każdym podejściem wymioty i mega zawroty w głowie.

Nigdy niczego sobie IV nie podam, bo się brzydzę igieł, a przyklejenie czy tam żucie takiego plastra to wygodny sposób.

Nie mam jakichś predyspozycji do uzależnień ani żadnych problemów w życiu, rekreacyjnie z głową się bawię po prostu i akurat tego typu substancji raczej nie spróbuję ponownie, więc o wyrobieniu tolerki nie ma w ogóle mowy.

Jak podzielę go na pół to będzie ok?

Jestem z okolic dużego miasta, więc raczej to nie to samo ;)
gościu, w plastrze 100mcg jest 16 mg fentanylu, jak sobie wpakujesz pół do japy, to umrzesz, musisz sobie obliczyć powierzchnie plastra i obliczyć dawke per cm2, jak już musisz tego fenta badać
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 93 / 0
oj, mam złe przeczucia, bo zdaje się, że [mention]Aminorex[/mention] zrozumiał odpowiedź tak, jak zrozumiał i potraktował ten plaster jako 100 mcg fenta, a nie 16 mg. nie logował się od wczoraj rana, a chyba podzieliłby się wrażeniami, obym się mylił, obym sie mylił
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2210 / 1
Pisał, więc czytać potrafi. Jak wół napisane, że plaster zawiera 16mg fentanylu... Jak można tego nie zrozumieć?
  • 657 / 93 / 0
tak? pisał, że weźmie pół plastra, a może ćwierć, mój post o 16 mg, był pisany po jego ostatnim logowaniu
  • 4603 / 2210 / 1
Volenti non fit iniuria
  • 2897 / 618 / 10
Kurwa, ja sam zrozumiałem, że ten plaster ma 100μg :wall: Nauczka na przyszłość, dla mnie, żeby dokładniej sprawdzać informacje, dla innych, żeby nie brać pojedynczych opinii jako pewniak...
Mniejsza, napisał, że dopiero będzie miał dostęp, więc wątpię, żeby zeżarł ten plaster, nawet jeśli go już ma, bo na pewno jeszcze czegoś chciał się dowiedzieć.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 916 / 171 / 0
Właśnie się miałem zapytać jak to jest z tymi plastrami. Napisane jest 50 mcg wiec myśle sobie, a zjem jednego, ale co będę go żuł? Może lepiej zapytam na hyperreal. I kurwa. Mało nie przedawkowałem. Jak jest tam 8,5 mg fentanylu to bym umarł jak Aminorex?! Chyba to wyjebie. Co mi tam 35 zł...
Ale to wprowadza w błąd! Rozumiem ze te 50 mcg uwalniane jest z naklejonego plastra w ciągu godziny. Nawet nie znam dawkowania.
Przejebane
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 4603 / 2210 / 1
Ludzie. Skończyliście szkołę? Nie potraficie czytać, czy jesteście tak ujebani, że nie potraficie ogarniać? Wyraźnie jest napisane 100ug/h, łącznie 16mg!! Jak można brać się za fentanyl nie znając podstawowych wymogów bezpieczeństwa i wiedzy jak działa lek i jakie dawki się podaje? Przecież zjeść taki plaster to pewna depresja oddechowa, nawet dla ogarniętego opioidowca. Zasypiacie z nim w gębie i jak szczęśliwie nie wypadnie, bądź ktoś wam go nie wyjmie podając jednocześnie nalokson, to pizda blada.

Wracajcie do kody i trampka - tego nie przedawkujecie!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.