23 września 2018Jiinks pisze: Dla pełnej jasności - owe antyhistaminy niwelują jedynie wyrzut, czy mają też wpływ na samą jakość doznań po zażyciu kodeiny?
difenhydramina to bardziej do wzmocnienia fazy, ale nie radze stosować w początkowej fazie brania kody.Lepiej cieszyć się bez wspomagaczy.
Do czasu...
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Swoją drogą zrobiła nam się fajna pogoda do podgrzewania naszych opioidowych dni. Na dworze pada, zimno, było poniżej 10 stopni a ja sobie siedzę zgrzany na łóżku pod kocem i przy oknie. Już dawno nie było tak dobrze. Jednak kodeina potrafi czasem zaskoczyć. ;-)
Edit: w sumie pomyślałem że dzisiaj wyjątkowo wziąłem 3 opakowania thiocodinu 10 tabletek i resztę 16stek, a zwykle brałem 2x16 i 8 tabletek z 10tki. Kiedyś ludziom tu wkręcalo się że 16tki nie dzialaja, może faktycznie tak jest. Ja dzisiaj czułem się jak podczas pierwszych przygód z kodeina
Czas działania difki w organiźmie to chyba max 6h jeśli dobrze pamiętam, więc nie sądze żeby cokolwiek było na drugi dzień
24 września 2018hydroo pisze: Edit: w sumie pomyślałem że dzisiaj wyjątkowo wziąłem 3 opakowania thiocodinu 10 tabletek i resztę 16stek, a zwykle brałem 2x16 i 8 tabletek z 10tki. Kiedyś ludziom tu wkręcalo się że 16tki nie dzialaja, może faktycznie tak jest. Ja dzisiaj czułem się jak podczas pierwszych przygód z kodeina
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.