Problem mam taki, że dorwała mnie bezsenność, a ponoć CBD przy tej dolegliwości się jak najbardziej sprawdza. Chciałbym sobie kupić tak grama na spróbowanie, tylko teraz na ile może mi starczyć gram takiego palenia? I drugie pytanie, na ile dłużej starczyłby mi taki materiał gdybym miał go waporyzować? Bo jeśli by się to sprawdziło, to bym się zastanowił nad kupnem wapo na przyszłość.
10 sierpnia 2018eiffel65 pisze:
opisujesz działanie olejku cbd własnej produkcji ? czy miałeś na myśli ten kupiony ? Jeśli kupny to jakie miałeś stężenie zastanawiam się jaki na początek wziąć 5 % 10 % czy od razu 20 % :d
Do pozostałych kolegów: susz typu 10-15% CBD to bajki. Kiedyś pytałęm w jednym ze sklepów o certyfikat analizy na taki susz i nastąpiło echo... Konopie osiągają max 3-6% CBD.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.