Ja doszedłem już do takiej wprawy, że potrafiłem siedzieć ze znajomymi na piwie, rozmawiać z nimi, jedną ręką trzymać kufel a drugą wydłubywać w kieszeni tabletki, wrzucać je do ust i popijać piwem. Byłem bardzo zdziwiony jak się dowiedziałem, że nikt sie nie zorientował, nie zdziwiłbym się, jakby to były osoby nie w temacie, ale siedziałem wtedy z również starymi wyjadaczkami z tego forum.
Chodziłem też normalnie po mieście, w kieszeni wydłubując tabletki i jak nikt nie patrzy hyc do ust, szybkie popicie colą i idę dalej.
Z syropem podobnie, jak menel z setką wódki, tak ja chowałem się za murkiem i wypijałem na raz.
Z takich dziwniejszych miejsc: no to jak wspomniałem centrum miasta, bary, puby, w pociągach i pełnym autobusie w trakcie jazdy, siedząc obok innej osoby na fotelu(tu chyba zaliczyłem jedno podejrzliwe spojrzenie
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
04 kwietnia 2018Morke pisze: 3. Kible to klasyka. Kiedyś w galerii handlowej trafiłam na kabinę z zepsutym zamkiem, czego nie zauważyłam. Wpieprzam Thio, a tu drzwi się otwierają. W jednej ręce cola, w drugiej dwadzieścia tabsów
najbardziej "hardkorowa" sytuacja kiedy wyciągnąłem blistry i zacząłem je wydłubywać ordynarnie gapiąc się starej babie w oczy. to bylo w zatloczonym atobusie gdzie byly 2 siedzenia naprzeciwko innych 2.
ale nie polecam gryzienia thio bo sobie zepsujecie zęby jak ja.
Bardzo smakował mi syrop, dobrze wchodził z wódką, z whisky za to masakrycznie. ;-) Jeszcze absynt był z nim wyjątkowo dobry, ogólnie ziołowe nalewki ciekawie komponowały się z tym słodkim finiszem. A więc imprezy, sylwestry, schadzki.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.