Ja doszedłem już do takiej wprawy, że potrafiłem siedzieć ze znajomymi na piwie, rozmawiać z nimi, jedną ręką trzymać kufel a drugą wydłubywać w kieszeni tabletki, wrzucać je do ust i popijać piwem. Byłem bardzo zdziwiony jak się dowiedziałem, że nikt sie nie zorientował, nie zdziwiłbym się, jakby to były osoby nie w temacie, ale siedziałem wtedy z również starymi wyjadaczkami z tego forum.
Chodziłem też normalnie po mieście, w kieszeni wydłubując tabletki i jak nikt nie patrzy hyc do ust, szybkie popicie colą i idę dalej.
Z syropem podobnie, jak menel z setką wódki, tak ja chowałem się za murkiem i wypijałem na raz.
Z takich dziwniejszych miejsc: no to jak wspomniałem centrum miasta, bary, puby, w pociągach i pełnym autobusie w trakcie jazdy, siedząc obok innej osoby na fotelu(tu chyba zaliczyłem jedno podejrzliwe spojrzenie
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
04 kwietnia 2018Morke pisze: 3. Kible to klasyka. Kiedyś w galerii handlowej trafiłam na kabinę z zepsutym zamkiem, czego nie zauważyłam. Wpieprzam Thio, a tu drzwi się otwierają. W jednej ręce cola, w drugiej dwadzieścia tabsów
najbardziej "hardkorowa" sytuacja kiedy wyciągnąłem blistry i zacząłem je wydłubywać ordynarnie gapiąc się starej babie w oczy. to bylo w zatloczonym atobusie gdzie byly 2 siedzenia naprzeciwko innych 2.
ale nie polecam gryzienia thio bo sobie zepsujecie zęby jak ja.
Bardzo smakował mi syrop, dobrze wchodził z wódką, z whisky za to masakrycznie. ;-) Jeszcze absynt był z nim wyjątkowo dobry, ogólnie ziołowe nalewki ciekawie komponowały się z tym słodkim finiszem. A więc imprezy, sylwestry, schadzki.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.