Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 220 / 11 / 0
klonazolam do klonazepamu, gdzieś mi migło 4 do 1. Mam to od innego vendora, nie widziałem aby ktoś z forum tam kupował. Poczytałem wątek, wszyscy piszą że jest słabe, ale dla pewności wziąłem nie całą ćwiartkę, coś ruszyło chyba, nie wiem. Chce to brać do roboty i opcja z zaśnięciem na biurku nie wchodzi w rachubę :)
  • 3223 / 911 / 5
02 września 2018stivler pisze:
mam tabletki 0,5 mg od holenderskiego vendora. Jak to dzielić? Chodzi mi o ekwiwalent 0,5 mg Klonazepamu. Nie wiem jak oni to robią, czy substancja czynna jest równo rozłożona w tabletce czy nasączają gotowe tabletki roztworem? Wziąłem wczoraj małą nierówną ćwiartkę i coś niby działało, sam nie wiem.
Malutkie, niebieskie?
Mnie połowa jebła, że się zataczalem lekko. Dalej nie do końca wiem. Idę się dzisiaj spytać
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 760 / 68 / 0
@ stivler Wszyscy mają to samo z sortu i szczerze wątpię, że ćwiartka z 0,5 tabsy Cię ruszyła ale jeśli tak faktycznie było to szacun za bardzo niską tolerkę. Po co Ci to do roboty? to nie jest benzyna, która się do tego nadaje jest inna dużo lepsza.
Clonazolam i klonazepam to dwie różne substancje dziłające inaczej i nie ma przelicznika na to ... ewentualnie jakieś dziwne metody z forum, którym bym nie do końca dawał wiarę.
A dawkę skuteczną dla Ciebie sam musisz ustalic.
Jakie masz doświadczenie z benzynami? Ile czego i przez jaki okres brałeś?
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 220 / 11 / 0
od roku, półtorej Klonazepam 0,5 mg poniedziałek-piątek, czasami dwie połówki, nie jestem pewien ale przez ten czas chyba maksymalnie wziąłem 1,5 mg. Leczę się i staram się brać jak najmniejszą skuteczną dawke, poza tym nie chcę sępić recept. Czekam za receptami i na szybko kupiłem 20 tabletek klonazolamu z Holandi.
  • 760 / 68 / 0
No to nie ma opcji żeby Cię jebła ta ćwiartka clonazolamu ;-) zadziałał efekt placebo i gwarantuję Ci, że jak weźmiesz całe 0,5 to poczujesz dokładnie to samo co przy ćwiartce ale odpowiedz mi po co Ci to do roboty? Naprawdę jest dużo lepsza benzyna z RC niż clonazolam...

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 3223 / 911 / 5
Uhuhuhuhuu to będzie pogrom %-D klonazolam to potwór jest.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 220 / 11 / 0
mieszkam w Niemczech, dlatego mam problem z dostępem do lekarza. Znam tylko jeden sklep online z Holandii, w ofercie mają clonazolam i flunitrazolam. Chodzi mi o działanie przeciwlękowe, 15 lat biorę antydepresanty. Co wg Ciebie jest lepszą opcją? Liczę, że za 2 tygodnie dostanę apteczny klonazepam
  • 760 / 68 / 0
Flunitrazolam jest taki typowo nasenny, clonazolam niby działa przeciwlękowo ale to też nie to. W Hollandii jest od groma takich sklepów wystarczy poszukać dobrze. W mojej ocenie to flualprazolam jest zajebisty przeciwlękowo i antydepresyjnie.

• 220 / 11 / 0
chciałem to kupić na początku, ale nie znalazłem pewnego sklepu i nie wiem jak z legalnością w Niemczech. Napisałem w dziale Gdzie kupić, ale zero odzewu i na szybko wziąłem c-zolam ze sklepu, który znam i zawsze wszystko było bez problemu. Wziąłem 2 godziny temu pół tabsa, czuć działanie: rozluźnienie mięśni, uspokojenie, trochę siadło mi na klacie, oczach i czuję lekkie zamulenie, spowolnienie, czego po Klonazepamie nie mam. Oczywiście nie jestem uwalony i wszystko w granicach normy, a ta ćwiartka wczoraj dała b. delikatne działanie. Chodzi mi stan jak po 0,5 mg Klonazepamu, pozwala mi to w miare normalnie funkcjonować bez wpływu na motoryke i wyraz twarzy :) Tylko zastanawia mnie rozłożenie substancji w tabletce, przy jedzeniu całych to nie problem, ale przy dzieleniu nie chciałbym trafić na całość dawki w połówce. I jeśli rzeczywiście teraz cała europa ma ten sam sort to lepiej dla mnie, nie chcę wywindować tolerki
  • 760 / 68 / 0
Dobieraj dawki pod siebie jeśli faktycznie robi Cię pół tabsa. Może za bardzo mierzyłem Ciebie swoją miarą :-) Generalnie najlepiej byłoby kupić clonazolam w prochu i rozrobić go w glikolu wtedy masz 100% pewności jaką dawkę bierzesz bo prawdę mówiąc to pojęcia nie mam jak są wytwarzane takie tabsy RC :-) Jednak mimo wszystko spróbuj flualpry i tu faktycznie zaczynaj od ćwiartek

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.