Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 880 / 365 / 6
Wzięcie zolpidemu z ziomkiem (ile tego brać? 3x zalecana dawka rekreacyjna + inny kolega, u którego byliśmy rzekomo jeszcze przed wsiadką do pojazdu mówi żebyśmy nie jechali), potem przywalenie krechy w aucie, rozjebanie koła + rozjebanie koła zapasowego + trzepanie przez Policję (co ma pani takie źrenice duże? Bo się stresuję kontrolą). Powiedzieli żebyśmy wezwali lawetę. A my tylko jak psy pojechały spokojnie stuk stuk na rozjebanym zapasowym pod DOM.

Tyle pamiętam z fazy :) Ponoć było jeszcze grożenie drzewom procesem w sądzie i łapanie promieni z latarni tudzież ratowanie zzolpionego kolegi, który chciał się utopić (z tego co ustaliliśmy byliśmy z nim nad wodą). Po drodze zgarnięcie jeszcze znajomego i jego koleżanek, przy czym znajomy tylko furał i przejął stery pojazdem widząc mój nieszczęsny stan.

Potem jazda do starych 40 km po koło zimowe żeby jakoś dojechać na serwis. Trip zolpidemowy zaskutkował przymusową wymianą i tak już łysych opon :D

Pomysł w pełni zrealizowany.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 21 / 4 / 0
Najgorszym pomyslem bylo zamowienie w 2014 roku pierwszej piatki 3 mmc, podzielenie tego po sztuce i nadzieja ze starczy na 5 weekendow. Kazdy wie jak to sie skonczylo.
  • 37 / 8 / 0
Najgorszym pomysłem było, pójść do pracy. Na zwale ratując stimem którego trzeba było zbijać benzosami. W sumie spoko było, ale zdecydowanie było widać że mogłem być pod wpływem. Dwa poruszanie się pojazdami, to też nie jest dobry pomysł szczególnie po opio benzo zolpi. Stimy, grzyby i zioło jeszcze lajt polecam się przejechać. Na szczęśćie najebany nigdy nie jechałem.
  • 372 / 9 / 0
Za czasów alfy kreska alfy ok. 200 - 250 MG , 3 dzień ciągu. Jak by piorun we mnie pierdolnął, myślałem, że umrę wyszedłem z domu żeby nikt z domowników nie znalazł mnie martwy .
  • 1973 / 207 / 0
Krecha miprocyny na "oko". Pewnie co najmniej 100mg. Odcięło mnie na prawie 2 godziny :)
Take DXM and Be Happy
  • 1 / 1 / 0
najgorsze pomysły:
miksowanie koksu z pigułami :wall: nigdy więcej, do tego nie jadłam i nie spałam więc musicie sobie wyobrazić jak to wyglądało

zjadłam już kilka cuksów (wcześniej feta) i nagle zaczęłam się w chuj źle czuć, drgawki,zimne poty, problemy z oddychaniem.. a najgorsze ze 10 minut wcześniej zjadłam kolejną pigułe bo myślałam że jest 'za słabo' i jak już leżałam to tylko myślałam o tym że pewnie za 20 minut będzie jeszcze gorzej bo dopiero zacznie działać, nie myliłam się :-)
  • 1931 / 318 / 0
Jakoś w okolicy 2010/2011 będąc porobionym 4-HO-MET zapomniałem, że raczej nie da się tej substancji przedawkować śmiertelnie (lub z większym skutkiem zdrowotnym) więc razem z kumplem wpadliśmy na genialny pomysł że spróbujemy przedawkować mahometa :nuts: W rezultacie zeżarliśmy na dwóch półgrama marnując go*, ale za to mając tak przemocarną fazę, że cięzko jest cokolwiek z tego opisać.
*no biorąc pod uwagę racjonalne dawkowanie 25-50 mg to by nam na dłuuugo starczyło, ale nie - idioci dobrali się do worka %-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 1 / 0
Zeżarcie chusteczek higienicznych na urwanym filmie po zolpidemie i alkoholu. Zastanawiałem się czy je strawię czy rano wyjdą w toalecie. Niestety eskeryment był bez rezultatu - wyrzygałem je przez sen. :kotz:
  • 29 / 2 / 0
paroksetyna + mefedron +alkohol+ inne piguły.
paroksetyna + DXM + jointy
Nie wiem gdzie ja miałam głowę.
Warto było po to na świat przyjść?
  • 454 / 39 / 0
zmieszanie 3mmc, 3cmc, 4cmc, hexenu, 3bmc i 3emc w jednym worku i jedzenie tego przez całą noc. Na 24h zapomniałem w jaki sposób się mówi, a przez 4 dni miałem halucynacje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.