Tyle pamiętam z fazy :) Ponoć było jeszcze grożenie drzewom procesem w sądzie i łapanie promieni z latarni tudzież ratowanie zzolpionego kolegi, który chciał się utopić (z tego co ustaliliśmy byliśmy z nim nad wodą). Po drodze zgarnięcie jeszcze znajomego i jego koleżanek, przy czym znajomy tylko furał i przejął stery pojazdem widząc mój nieszczęsny stan.
Potem jazda do starych 40 km po koło zimowe żeby jakoś dojechać na serwis. Trip zolpidemowy zaskutkował przymusową wymianą i tak już łysych opon :D
Pomysł w pełni zrealizowany.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
miksowanie koksu z pigułami :wall: nigdy więcej, do tego nie jadłam i nie spałam więc musicie sobie wyobrazić jak to wyglądało
zjadłam już kilka cuksów (wcześniej feta) i nagle zaczęłam się w chuj źle czuć, drgawki,zimne poty, problemy z oddychaniem.. a najgorsze ze 10 minut wcześniej zjadłam kolejną pigułe bo myślałam że jest 'za słabo' i jak już leżałam to tylko myślałam o tym że pewnie za 20 minut będzie jeszcze gorzej bo dopiero zacznie działać, nie myliłam się :-)
*no biorąc pod uwagę racjonalne dawkowanie 25-50 mg to by nam na dłuuugo starczyło, ale nie - idioci dobrali się do worka %-D
paroksetyna + DXM + jointy
Nie wiem gdzie ja miałam głowę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.