04 sierpnia 2018Syropik pisze: Śmiem twierdzić, że moje szanse na wjebanie się aktualnie są małe, poza tym moi przyjaciele, o których wcześniej była mowa mają obowiązek nasłania na mnie prywatnej służby zdrowia z kaftanem, jakbym rozpoczęła nowy ciąg. Tak im kazałam xD Mają za dużą traumę po moim ketonowym szaleństwie, jestem pewna, że to zrobią :v
Wpierdolisz się. Zwłaszcza, że już jesteś wjebana w inne substancje.
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
PS: Mam taki charakter, że im bardziej mi ktoś pierdoli nad uchem, że nie dam rady, tym bardziej chcę go wkurwić i udowodnić, że dam %-D Zapytajcie mnie o stan wpierdolenia za rok, pogadamy.
Używam opio w zupełnie innych celach niż opiowraki. Nie widzi mi się leżenie cały dzień.
Jak mówię o tym, że tańczę i biegam na opio, to zawsze są oczy i niedowierzanie, i jak kurwa pytam o coś tak normalnego jak zastąpienie kofeiny guaraną, to dostaje odpowiedź, którą można interpretować jako "spierdalaj, nie da się tak". Jak się nie da, jak ja tak się bawię od miesięcy XDD ? Co kurde, jeszcze zaczniecie mi wmawiać, że mam jakiś lipny thio w aptekach, co?
Alarmem powinno być, że już nie ufasz sobie. Świadczy o tym fragment wspominający o znajomych.
" Ja się nie wjebie" jak to mawia naszą knajpa . Nie ma co się dziwić gucci. Dajcie młodej żyć ( tak jak spokojnie sie wjebac) :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To grzech po opio biegać czy ćwiczyć coś.kodeinę należy brać w spokojnym miejscu, popalając papierosy, rozkoszując się błogostanem, euforia.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
Piszesz również jakoby bierzesz opioidy z innego powodu, aniżeli inne opiowraki - jakąś ankietę robiłaś? Skąd te poczucie wyjątkowości? Brzmi to jak typowy egocentryzm opiowraka.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.