14 lipca 2018ahs pisze: Nigdy nie zmiejszalem dawek, bo to gówno daje i tylko przedłuża agonię.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
03 sierpnia 2018domino_jachas pisze: "skoki" straszne serotoniny mam ... jest jakkis sposob zeby ja tymczasowo gwatownie podniesc? zs moge zaryzykowac.... oczywiscie bez opio...
03 sierpnia 2018DexPL pisze:wyjaśnij co to znaczy skoki i czego oczekujesz?03 sierpnia 2018domino_jachas pisze: "skoki" straszne serotoniny mam ... jest jakkis sposob zeby ja tymczasowo gwatownie podniesc? zs moge zaryzykowac.... oczywiscie bez opio...
Zaraz padną propozycje, że tydzień na "ekstazi / LSD" i wyjdziesz z dołka, jak nic : )
03 sierpnia 2018DexPL pisze: Jesteś w trakcie odstawienia opio? Jakie szło? Który dzień odstawienia. Czy mas napady paniki, myśli S. itd?
@jezus_chytrus poco?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.