Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
alprazolam- po niczym innym nie miałem takich snow. Nawet w ulotce jest napisane jako jeden ze skutkow ubocznych realistyczne sny :-) .
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 3237 / 551 / 0
Przy dużym zmęczeniu po zejściu kodeiny jest duża szansa na LD.
Niestety takie świadome sny są ekstremalnie zlagowane i mają dużo bugów, ale warto zauważyć ich zwiększoną możliwość wystąpienia :)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3014 / 1020 / 0
bieluń i jego alkaloidy w niskich dawkach powodują świadome sny. w NISKICH dawkach powtarzam!

mam namyśli 1-3 nasionek przed snem. nie czuje się wtedy żadnych delirycznych efektów. podobno lepiej się zasypia, a sny są bardzo realne.

sam nie próbowałem, ale z dupy sobie tego też nie wytrzasnąłem. źródeł jest wiele, na przykład anglojęzyczne fora. wystarczy wpisać w googla: "datura lucid dreaming"

chociaż według mnie nie jest to warte mimo wszystko, bałbym się w ogóle brać tropanowców nawet w mikrodawkach. mówię bardziej jako ciekawostkę.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 37 / 8 / 0
kodeina, cugi alkoholowe, m-hole.
  • 837 / 78 / 0
31 maja 2018Maykel85 pisze:
alprazolam- po niczym innym nie miałem takich snow. Nawet w ulotce jest napisane jako jeden ze skutkow ubocznych realistyczne sny :-) .
!
Kiedyś na grubej bani po Xanaxie polałem magicznego gotowego ubulawu (trochę dużo %-D ) i pierwszy raz w życiu miałem 2 świadome sny 1 nocy. Najlepsze było to, że w tych snach dalej miałem grubą fazę i było to bardzo ciekawe doświadczenie. Latanie z pojebanym błędnikiem - polecam.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 9393 / 1833 / 2
Tu chodzi o realistyczne czy swiadome sny?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 837 / 78 / 0
Mi chodziło o świadome.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 3014 / 1020 / 0
mi też o świadome. choć, w tytule tematu jest też mowa o wyraźnym śnie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1930 / 191 / 0
Miałem dziś świadomy sen. Poszedłem spać tradycyjnie najebany piwkami.
Take DXM and Be Happy
  • 9393 / 1833 / 2
01 sierpnia 2018przodownik pisze:
mi też o świadome. choć, w tytule tematu jest też mowa o wyraźnym śnie.
01 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze:
Mi chodziło o świadome.
Swiadomy czyli kojarzysz co sie w nim dzieje.
Realistyczny czyli masz wersje hd.

Tak?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.