ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Idź na czysto, zażywanie czegokolwiek to nie jest dobry pomysł; utrudnisz tylko prace tatuażyście i potem zaczniesz odczuwać wszystko z opóźnieniem z x2 siłą.
  • 177 / 45 / 0
Mam kilka tatuaży i kilka w wrażliwych miejscach i nic nie brałem przed czy po, ten ból jest zajebisty i można się uzależnić.
  • 1 / / 0
Widzę że już mało aktualne ale jeśli ktoś by szukał (jak ja niedawno xd) No to amfetamina nie rozrzedza krwi wiec nie ma przeciwwskazań- No chyba że ciężko wam wysiedzieć, wtedy to lepiej darować sobie xd
Ja przywaliłam na kilka godzin przed i spoko...
Pierwszy na żebrach bez żadnych problemów, za to drugi :) -10kg i cierpienie XD
Po tym miałam coś do załatwienia wiec wróciłam taka obolała i bez myślenia przywaliłam (przecież zawsze stawia na nogi) No i zawaliło mnie 😂 cieszę się ze mało bo mam wątpliwości czy kontaktowalabym z otoczeniem
Jak nie wyszło aż tak źle i z tattoo nie ma problemu.... to lepiej podarować sobie przynajmniej dzień działania i wyspać się, niech organizm się zregeneruje.
  • 231 / 41 / 0
Ja pierwsze 5 tatuaży robiłam na czysto, bez żadnego znieczulenia - z czego jeden to była 11-godzinna sesja na konwencie tatuażu. Da się przeżyć! Boli tak naprawdę (mnie w każdym razie) etap końcowy, cieniowanie itp. gdy skóra jest już spuchnięta, podrażniona i co za tym idzie - obolała.
Ostatnie 3 sesje dziarałam się na morfinie. Wtedy nie byłam w ciągu i nawet tego końcowego bólu praktycznie nie czułam.
Na fecie to ja bym ani godziny nie wysiedziała, a co dopiero sesję. %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
Mam 10 dziab (ale tylko z 5 większych, a reszta to bardziej mikruski) i jedynie raz, przed tatuowaniem tyłka, najadłam się trochę kodeiny (ale to dlatego, że podczas tej samej sesji miałam mieć dziaraną kostkę której się obawiałam [ała kość], a do czego jednak nie doszło). Do tego jedno piwko. Było miło.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 231 / 41 / 0
Ja właśnie większość mam dość dużych tatuaży. Na nodze jeden jest od pośladka aż po kolano, na lędźwiach praktycznie też na całą szerokość pleców, rękaw (ale jeszcze do dokończenia) a reszta mniej więcej wielkości dłoni. Najmniej przyjemny był chyba pod piersiami, brrr.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
amfetamina, kodeina, marihuana, alkohol, benzo.

Nic z tych rzeczy nie przeszkadzało w dziabaniu. %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 231 / 41 / 0
Śmiem twierdzić, że nawet pomagało. :korposzczur:
  • 867 / 253 / 0
@blokowiska666 to robocop, nie słuchajcie go.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1974 / 524 / 0
20 marca 2021Arabella841 pisze:
@blokowiska666 to robocop, nie słuchajcie go.
winny.gif
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.