(Mt 10, 33).
Co do pory roku - wszystkie źródła jakie znam mówią że te z lata i ze słonecznych stanowisk są mocniejsze.
(Mt 10, 33).
29 lipca 2018Pakio161820 pisze: Ziomuś cały czas rzygam po tych muchomorach. Wymiotuje zanim on zdąży mi się strawić w żołądku. Wiecie co mógłbym zrobić żebym nie rzygał myślałem że se jebnąć 30min przed amitką DPH takie nie wiem 250mg DPH czy kuźwa wincej. Dodam se że jem na surowo Od razu jak zerwę to go zjadam nawet ich nie myje :P
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
(Mt 10, 33).
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.