Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 169 / 31 / 1
Ziomuś cały czas rzygam po tych muchomorach. Wymiotuje zanim on zdąży mi się strawić w żołądku. Wiecie co mógłbym zrobić żebym nie rzygał myślałem że se jebnąć 30min przed amitką DPH takie nie wiem 250mg DPH czy kuźwa wincej. Dodam se że jem na surowo Od razu jak zerwę to go zjadam nawet ich nie myje :P
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 3215 / 420 / 0
nie jedz na surowo :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 7 / 0
Jedzenie na surowo szkodzi. I rzygasz i neurotoksyczne.

Co do pory roku - wszystkie źródła jakie znam mówią że te z lata i ze słonecznych stanowisk są mocniejsze.
  • 169 / 31 / 1
Kuźwa jak nie na surowo to trzeba to suszyć czy mógłbym zrobić se wywar weźcie mi pomóżcie bo mam dość żarcia Cipacza żeby mieć haluny. Mam dość powidoków i uszkodzenia wzroku dlatego chciałbym przejść kuźwa na grzybki
(Mt 10, 33).
  • 578 / 180 / 0
Jak będziesz tak je jadł to w końcu cie pokarzą. To nie jest coś co powinno się jeść żeby mieć "fajną banie" czy haluny. Zabierz się za to porządnie i je odpowiednio przygotuj. Masz cały temat pełny przepisów jak to zrobić.
śmieszkowy podpis usunęli, no dosłownie 1984
  • 27 / 7 / 0
Ale do rzeczy - czy ktoś już widział muchomorki w tym roku w Polsce? Bo ja widziałem - ale wysoko w Alpach we Włoszech, w Polsce po laskach obok mnie nie ma.
  • 837 / 78 / 0
29 lipca 2018Pakio161820 pisze:
Ziomuś cały czas rzygam po tych muchomorach. Wymiotuje zanim on zdąży mi się strawić w żołądku. Wiecie co mógłbym zrobić żebym nie rzygał myślałem że se jebnąć 30min przed amitką DPH takie nie wiem 250mg DPH czy kuźwa wincej. Dodam se że jem na surowo Od razu jak zerwę to go zjadam nawet ich nie myje :P
Sprawdź imbir mi pomagał, ale nigdy nie jadłem surowych. W tym roku na dzień dobry leci 20g wysuszonych w piekarniku,
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 169 / 31 / 1
Dziena mordo Bedę suszył w lesie żebym nie miał przypału.
(Mt 10, 33).
  • 3215 / 420 / 0
Może nie jesteś po prostu w wieku do jedzenia muchomora skoro nie masz jak ich ususzyć w domu co ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 26 / 0
ja susze w piwnicy na rurach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.