(Mt 10, 33).
Co do pory roku - wszystkie źródła jakie znam mówią że te z lata i ze słonecznych stanowisk są mocniejsze.
(Mt 10, 33).
29 lipca 2018Pakio161820 pisze: Ziomuś cały czas rzygam po tych muchomorach. Wymiotuje zanim on zdąży mi się strawić w żołądku. Wiecie co mógłbym zrobić żebym nie rzygał myślałem że se jebnąć 30min przed amitką DPH takie nie wiem 250mg DPH czy kuźwa wincej. Dodam se że jem na surowo Od razu jak zerwę to go zjadam nawet ich nie myje :P
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
(Mt 10, 33).
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.