Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
24 marca 2018kosmita80 pisze: Badałem nikotynę przy pomocy Liquidu do E-papierosów o smaku naturalnego mentolu. Dawkowanie kropelkowe i doustne. Dawki od 1 mg do 20 mg.
20 mg
Było dosyć intensywne, na tyle silne i zmieniające świadomość, ze nie skusiłem się na większe dawki. Działanie naprawdę przyjemne i inne od wszystkich jakie znam.
15 mg
Nadal bardzo intensywne i wyjątkowe.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
29 lipca 2018NegatywneWibracje pisze: Był w nim opis jakichś indian (?), którzy przyjmując wysokie dawki nikotyny z wywarów osiągali >czarno-białe, szamańskie, wizjonerskie halucynacje<. Jestem skłonny uwierzyć, że coś w tym jest.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
29 lipca 2018NegatywneWibracje pisze:Ciekawe! Sam szukając działania nootopowego doszedłem do około 10mg p.o. z liquidu, doświadczyłem specyficznego pobudzenia i wyostrzenia percepcji. Jednak wjazd na układ krążenia był na tyle silny, że dałem sobie spokój. Wolę fenylopiracetam. ;-) Co do wysokich dawek, to przypomniałeś mi, gdy jako szczeniak czytałem o etnobotanice. Był w nim opis jakichś indian (?), którzy przyjmując wysokie dawki nikotyny z wywarów osiągali >czarno-białe, szamańskie, wizjonerskie halucynacje<. Jestem skłonny uwierzyć, że coś w tym jest. Smakoszy liquidów do e-papierosów żądnych wizjonerskich wizji uprzedzam, że mi osobiście pachnie to balansowaniem wokół dawek śmiertelnych.24 marca 2018kosmita80 pisze: Badałem nikotynę przy pomocy Liquidu do E-papierosów o smaku naturalnego mentolu. Dawkowanie kropelkowe i doustne. Dawki od 1 mg do 20 mg.
20 mg
Było dosyć intensywne, na tyle silne i zmieniające świadomość, ze nie skusiłem się na większe dawki. Działanie naprawdę przyjemne i inne od wszystkich jakie znam.
15 mg
Nadal bardzo intensywne i wyjątkowe.
Wizji nie miala- tylko belta, zawroty glowy i spalona grzalke.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
06 września 2018Stteetart pisze:Moja eks w 2015 r pociagnela z efajki 2 razy bazy 32mg.29 lipca 2018NegatywneWibracje pisze: Smakoszy liquidów do e-papierosów żądnych wizjonerskich wizji uprzedzam, że mi osobiście pachnie to balansowaniem wokół dawek śmiertelnych.
Wizji nie miala- tylko belta, zawroty glowy i spalona grzalke.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.