nemulec666 pisze:Mam problem, grzeje już kilka lat, jednak ostatnio coś mi baty szfankują. Co wjeżdżam drzazga to w ogóle krew nie wskakuje. Co robić? Jak je "odnowić"?
nemulec666 pisze:Nie wiem czy one są już nie drożne czy mam coś z ciśnieniem. Ale nawet po fecie próbowałam wjechać i nic. A jednego dnia takie kuleczki krwi wypadały z kolki przy czyszczeniu jak cokolwiek wskoczyło ale naciągnąć się nie dało krwi w pompe. Ma ktoś podobny problem? Nie chce otwierać pachwiny.
nemulec666 pisze:Z jedną ręką czekam już ponad miesiąc i dalej nic. Chciałabym wiedzieć czy ktoś ma podobne przypadki kablowe...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.