Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
14 lipca 2018Hexe pisze: Dzień, w którym przeklęłam opio w 2018 roku to dzień, w którym obliczywszy sobie, iż minął tydzień od ostatniego srania, nadal nie mogę się wysrać, a już czuję się jak cysterna z gównem. %-D Naprawdę kurwiałam, na głos. Czuję już gdzieś w wyobraźni te bóle porodowe, które będą towarzyszyć mi lada dzień.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
17 lipca 2018GG Allin pisze: Dzień w którym zrozumiałem, że jestem psychicznie uzależnionyNo to jeszcze nic, najlepiej to jak od tego niesrania to (jak się domyślam) dziura dupska nam się skurczyła i próbujemy wysrać gówno większe od naszzego odbytu, wtedy to normalnie gwałt analny za pomocą gówna jest %-D14 lipca 2018Hexe pisze: Dzień, w którym przeklęłam opio w 2018 roku to dzień, w którym obliczywszy sobie, iż minął tydzień od ostatniego srania, nadal nie mogę się wysrać, a już czuję się jak cysterna z gównem. %-D Naprawdę kurwiałam, na głos. Czuję już gdzieś w wyobraźni te bóle porodowe, które będą towarzyszyć mi lada dzień.
Gorzej bylo pozniej - przez rok na zmiane 2 tygodnie ciagu i 2 tygodnie coraz gorszego skreta, a po wyhamowaniu ciagla depresja, anhedonia, bezsennosc, koszmarne poranki, sny o pukaniu, codzienna walka i to chujstwo nie chcialo mijac mimo abstynencji. Wtedy dodarlo do mnie ze - "OHO panie opioidzie, nie wiem, czy wlasnie nie zjebalismy mi zycia :D", a on "lol", a ja go przekląłem po raz drugi
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.