Wczoraj był gruby miks kody i DHC (z przewaga DHC) ale bez prometazyny i zagrzało mnie konkretnie. Sny na jawie, pierwsze takie moje doświadczenie. Coś niesamowitego. Potem jednak się zbełtałam na zielono, chyba wątroba protestuje. Czy tam żołądek. Ciężko od takich nieziemskich miksów zrobić przerwę, chyba wszyscy to znamy
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Ile wziąć, żeby zasnąć? Narazie weszło 50mg i nic. Odrzucać?
Desperacko potrzebuje zasnąć, a nie mam nic oprócz tego.
Raz piszecie o obniżonym progu drgawkowym, mogę brać to przy dobrze leczonej padaczce? Bez ataku blisko 2 lata.
Dwa czy przy sertralinie można spokojnie to brać?
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Pozdro :P
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.