Wczoraj był gruby miks kody i DHC (z przewaga DHC) ale bez prometazyny i zagrzało mnie konkretnie. Sny na jawie, pierwsze takie moje doświadczenie. Coś niesamowitego. Potem jednak się zbełtałam na zielono, chyba wątroba protestuje. Czy tam żołądek. Ciężko od takich nieziemskich miksów zrobić przerwę, chyba wszyscy to znamy
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Ile wziąć, żeby zasnąć? Narazie weszło 50mg i nic. Odrzucać?
Desperacko potrzebuje zasnąć, a nie mam nic oprócz tego.
Raz piszecie o obniżonym progu drgawkowym, mogę brać to przy dobrze leczonej padaczce? Bez ataku blisko 2 lata.
Dwa czy przy sertralinie można spokojnie to brać?
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Pozdro :P
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.