Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1116 / 0
Sahara, ale na odstawke benzo i nasennych gites.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 4 / 1 / 0
Po jakichś siedmiu tabsach na pusty żołądek gadałam jak najebana i miałam problemy z myśleniem (przy codziennym stosowaniu leków na depresje i lęki)
  • 1277 / 129 / 0
Niektórzy w tym temacie mylą promazynę z promatazyną preparat diphergan, popularne difki.

Promazyna to mega zamulacz.

prometazyna nie działa jak typowe neuroleptyki można ją określić jak mocniejszą hydroksyzynę.
  • 10 / 1 / 0
Pierwszy raz dostalem promazynke na detoxie, 100 mg na wieczor, do tego miesniak z relanium 5 mg diazepamu i miesniak ketonalu. Troche pomagala, ale nie usypiala tak jak tu pisza niektorzy. Pod koniec detoxu dostawalem juz nawet 200 mg promazyny, juz bez relanium i tez jakos nie szczegolnie mnie to nie zamulalo. Przy wyjsciu z detoxu dostalem recepte na promazin jelfa 100 mg. Niedawno znalazlem ja w domu jak szukalem czegos na sen po maratonie hexa. Zarzucilem od razu 3 pigulki (300 mg) i ujebalo mnie mocniej niz 100 mg klozapiny. Promazyna to neuroleptyk nie dla kazdego, raz cie polozy juz nawet setka a czasem 200 nie pomaga.
  • 30 / 7 / 0
Czy ktoś z was walił promazynę i.v. po przerobieniu tabletek?
Jeśli tak , to napiszcie jakie dawki i czego można się spodziewać ?
Uwaga! Użytkownik opiates dream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Czy jest w ogóle sens dorzucić już po zarzuceniu kody?
  • 2897 / 616 / 10
Kurczę, niechcący dałem ci za to karmę ;/
Nie mylisz tego z prometazyną? Jeśli chcesz poczuć działanie antyhistaminowe to jest sens.
Jeśli masz na myśli promazynę, to nie ma sensu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1305 / 162 / 0
20 lipca 2018opiates dream pisze:
Czy ktoś z was walił promazynę i.v. po przerobieniu tabletek?
Jeśli tak , to napiszcie jakie dawki i czego można się spodziewać ?
Jedyne Co słyszałem to ze walą sobie to z ko potem i strasznie niszczy żyły nie daj Boże podać o co by było J? Ogromny vropien nie baw się w to
A myślałem ze to temat o prometazynie %-D

Neuroroleptyka chcesz walić neurola i.v ale nic z tego nie będziesz żadnej przyjemnosci
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 7 / 0
Po kablach to walą prometazynę (diphergan). A mi chodzi czy można promazynę dać w żyłe. Żeby szybciej weszła. Robił to ktoś ?
Uwaga! Użytkownik opiates dream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
Pomaga przy opiatowym detoksie, w mixie z Chlorprothixenem i benzo sprawia, że można się chwilę zdrzemnąć.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.