Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1120 / 0
Sahara, ale na odstawke benzo i nasennych gites.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 4 / 1 / 0
Po jakichś siedmiu tabsach na pusty żołądek gadałam jak najebana i miałam problemy z myśleniem (przy codziennym stosowaniu leków na depresje i lęki)
  • 1277 / 130 / 0
Niektórzy w tym temacie mylą promazynę z promatazyną preparat diphergan, popularne difki.

Promazyna to mega zamulacz.

prometazyna nie działa jak typowe neuroleptyki można ją określić jak mocniejszą hydroksyzynę.
  • 10 / 1 / 0
Pierwszy raz dostalem promazynke na detoxie, 100 mg na wieczor, do tego miesniak z relanium 5 mg diazepamu i miesniak ketonalu. Troche pomagala, ale nie usypiala tak jak tu pisza niektorzy. Pod koniec detoxu dostawalem juz nawet 200 mg promazyny, juz bez relanium i tez jakos nie szczegolnie mnie to nie zamulalo. Przy wyjsciu z detoxu dostalem recepte na promazin jelfa 100 mg. Niedawno znalazlem ja w domu jak szukalem czegos na sen po maratonie hexa. Zarzucilem od razu 3 pigulki (300 mg) i ujebalo mnie mocniej niz 100 mg klozapiny. Promazyna to neuroleptyk nie dla kazdego, raz cie polozy juz nawet setka a czasem 200 nie pomaga.
  • 30 / 7 / 0
Czy ktoś z was walił promazynę i.v. po przerobieniu tabletek?
Jeśli tak , to napiszcie jakie dawki i czego można się spodziewać ?
Uwaga! Użytkownik opiates dream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Czy jest w ogóle sens dorzucić już po zarzuceniu kody?
  • 2897 / 618 / 10
Kurczę, niechcący dałem ci za to karmę ;/
Nie mylisz tego z prometazyną? Jeśli chcesz poczuć działanie antyhistaminowe to jest sens.
Jeśli masz na myśli promazynę, to nie ma sensu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1305 / 162 / 0
20 lipca 2018opiates dream pisze:
Czy ktoś z was walił promazynę i.v. po przerobieniu tabletek?
Jeśli tak , to napiszcie jakie dawki i czego można się spodziewać ?
Jedyne Co słyszałem to ze walą sobie to z ko potem i strasznie niszczy żyły nie daj Boże podać o co by było J? Ogromny vropien nie baw się w to
A myślałem ze to temat o prometazynie %-D

Neuroroleptyka chcesz walić neurola i.v ale nic z tego nie będziesz żadnej przyjemnosci
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 7 / 0
Po kablach to walą prometazynę (diphergan). A mi chodzi czy można promazynę dać w żyłe. Żeby szybciej weszła. Robił to ktoś ?
Uwaga! Użytkownik opiates dream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 580 / 155
Pomaga przy opiatowym detoksie, w mixie z Chlorprothixenem i benzo sprawia, że można się chwilę zdrzemnąć.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.