Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
No ja jak za mocno się nie napierdole Tramalem i wyjdę np stopa łapać to kierowcę zagadujee jak byśmy byli starymi ziomamìi %-D
Na terapii grupowej zależy znowu od ilości tramca dziś zjadlem 1050 mg to powinno być dobrze jestem wygadany sprawiam wrazenie zainteresowanego aktywnie uczestniczę w dyskusji czasami noddy lub zawieszki gubienie myśli się pojawiają to zganiam to na ketrel %-D
Ale zawsze do 1g tramca i 6mg klono chodzę prosto nie widać mocno po mnie ze coś wzialem powyżej grama jest ciezko
dla ciebie?
07 lipca 2018Anabolik pisze: Ale zawsze do 1g tramca i 6mg klono chodzę prosto nie widać mocno po mnie ze coś wzialem powyżej grama jest ciezko
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
bp zatrzymujesz się na 6mg klona i 600mg Tramalu nic nie dorzucasz. Co zrobisz jak pojawi się u Ciebie tolerancja czyli żądne dawkiu kona i alpry nie bedą działały tak jak u mnie pomimo tego że ja nie szarżowałem tak dawkami, a tramal brałem sporadycznie w małych ilościach 150-300mg.
Dawki jakie bierzesz po prostu jesteś rekordzistą jak pisałeś np 50mg klono, to ja wymiękam przy takich dawkach,, Druga sprawa to kasa , jak kupujesz na czarnym rynku , bo chyba tyle lekarz Tobie nie wypisuje to ja bym zbankrutował. Pomyśl choć trochę o przyszłóści, bo tak daleko nie zajdziesz,
Ja chciałbym sobie jeść po 500mg tramca 4mg klono 2mg alpry na dzień na czarnym rynku za to co min lekarz wypisuje wydal bym cała rentę %-D i to raz na dwa tyg Poza tym słabo na mnie działają benzo opio od jakiegoś czasu
Ogarnie się jak wyrok sądu będzie pozytywny ;-)
Jestem mu winny 2wina bo tylko 8 zł dostal %-D A koda słabo weszła niestety...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.