Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ja po dłuższym ciągu tabletek różnych z tramadolem typu POLTRAM combo i DORETA miałem trzy dni około takie wykręcenie że skręt miałem nawet podczas treści snu, a pod koniec maratonu z tymi tabletkami już nawet nic nie czułem fazy i dlatego naturalną koleją rzeczy przestałem, kurwa mać, skąd ja miałem te tabletki na takie ciągi, teraz to nawet tego nie pamiętam, ale co w tym teraz mnie rozbawia, nie znałem słownictwa typu "skręt" "opio" i związane z tym BHP i po prostu trzy dni leżałem na łóżku gapiąc się w jeden punkt i modląc się o to niech to minie z jednoczesnym lękiem że to nie minie. Ale tak jak napisałem wcześniej, skręt był nawet podczas tego jak mi się coś śniło. :kotz: :wall:
Duże dawki oksykodonu nawet przez stosunkowo krótki czas kontra stabilnie mniejsze dawki morfiny przez dłuższy. Na trzeci miejscu fentanyl, easy come, easy go mimo wszystko... Za to walka o pierwsze miejsce jest zacięta. oksykodon wyjątkowo ryje głowę, morfina zaś sprowadza najgorszy "rowerek" i rewelacje mięśniowe, jakie tylko można + wrażenie brudu, oślizgłości wszystkiego jest nie do zapomnienia...
Niezapomnianym przeżyciem jest także skombinowanie oksykodonu + morfiny...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.