Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja od siebie dodam, że ostatnio to po zjedzeniu samego 3fea chciało mi się spać. Lecz po wypiciu dwóch red bull'i fajnie działało. Tak jak powinno. Gadka się kleiła z płcią przeciwna. Zero otumanienia jak po ketonach. Ciekawe jak jej siostra z 4 na przodzie będzie działała...
Niskie dawki chuja dają wg mnie, będziesz jeździł jakiś podkurwiony, trochę fajnie/trochę nie, nie wiem jak to inaczej nazwać. Do tej substancji tylko z wagą i bardziej na kanapę :P
Może jeszcze kiedyś wrócę do tej substancji :rolleyes:
Wsypywanie prochu do żarówki, podgrzewanie jej, 3-FEA pięknie rozpuszczające się do kropli, coraz więcej dymu w żarówce i mocny buch fluorowej pary... Ach, kurwa
Znany V ma w ofercie ładne, żółte kwadraciki, w których siedzi mix 2 i 3 FEA chyba w stosunku 30:70mg.
Ja tam sobie te cukieraski czasami zajadam i nie dotknęły mnie ani krzywe fazy ani jakieś większe uboki. Suchość w japie to jedyny problem :/
Zgadzam się z tymi, którzy piszą że jest to dobra alternatywa dla klefedronu.
O wiele lepsze działanie jak dla mnie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
od 17 sierpnia 2018 roku dodany do rejestru
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 181591.pdf
Nawet nie jest dostępne do kupienia u vendoróww PL. U Pana na P., który ma pixy z 2-fea, to trza zamawiać z Holandii ich :wall:
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.