Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja od siebie dodam, że ostatnio to po zjedzeniu samego 3fea chciało mi się spać. Lecz po wypiciu dwóch red bull'i fajnie działało. Tak jak powinno. Gadka się kleiła z płcią przeciwna. Zero otumanienia jak po ketonach. Ciekawe jak jej siostra z 4 na przodzie będzie działała...
Niskie dawki chuja dają wg mnie, będziesz jeździł jakiś podkurwiony, trochę fajnie/trochę nie, nie wiem jak to inaczej nazwać. Do tej substancji tylko z wagą i bardziej na kanapę :P
Może jeszcze kiedyś wrócę do tej substancji :rolleyes:
Wsypywanie prochu do żarówki, podgrzewanie jej, 3-FEA pięknie rozpuszczające się do kropli, coraz więcej dymu w żarówce i mocny buch fluorowej pary... Ach, kurwa
Znany V ma w ofercie ładne, żółte kwadraciki, w których siedzi mix 2 i 3 FEA chyba w stosunku 30:70mg.
Ja tam sobie te cukieraski czasami zajadam i nie dotknęły mnie ani krzywe fazy ani jakieś większe uboki. Suchość w japie to jedyny problem :/
Zgadzam się z tymi, którzy piszą że jest to dobra alternatywa dla klefedronu.
O wiele lepsze działanie jak dla mnie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
od 17 sierpnia 2018 roku dodany do rejestru
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 181591.pdf
Nawet nie jest dostępne do kupienia u vendoróww PL. U Pana na P., który ma pixy z 2-fea, to trza zamawiać z Holandii ich :wall:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.