Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Dosyć dziwny objaw ale zdarza sie też u innych osób :nuts:
Jak spale troche wiecej tematu niż zazwyczaj :cool: czerwieni mi sie tylko jedno oko i zawsze jest to lewe. Prawe jest albo białe albo widocznie mniej czerwone od drugiego. Wygląda to dość komicznie i nie wiem z czego to wynika :kotz: Chwilami występuje ból tego oka. Ktoś wie o co chodzi? Problemów ze wzrokiem nie mam, nie nosze okularów.
  • 104 / 6 / 0
THC. obniża ciśnienie krwi, co powoduje rozrzeszenie naczyń krwionośnych, zwiększając przepływ krwi.
Tssss... :wall:
  • 322 / 36 / 1
Nie wiadomo dlaczego dotyczy to tylko jednego oka. Jednym z wytłumaczeń jest słabszy przepływ krwi w jednym z oczu z powodów róznych. Ale to tylko hipoteza, prawdziwy powód nie jest znany i jestem tego pewny. Ofc mowie o paleniu a nie o stanie chorobowym.
What's left of me?
  • 904 / 175 / 0
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
Nie dziala:p
Predzej martwy niz slaby
  • 9 / 1 / 0
Problem wraz z tolerką znika
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.