Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 784 / 46 / 0
Ja dziś miły dzień w innym mieście miałem. Zaczynałem od 1mg a dopiero przy 3mg coś zaczynało działać a dzień kończę na 15mg pół paki kurwa a jest słabiutko już straciłem rachubę , chyba alpra wkurwiła się na mnie.
  • 86 / 3 / 0
a długo już jesz benzo?
  • 2116 / 631 / 0
Jak się Wam podoba rebranding Alproxu? Jak na złość nie mogę znaleźć zdjęć. Dalej od Oriona, tylko opakowanie zdecydowanie bardziej minimalistyczne, dalej w słoiczku - też ze zmienioną etykietą. Przynajmniej Alproxy jedynki tak mają, nie wiem jak z resztą.

Echh, te słoiczki są zdradliwe i to BARDZO, wolałabym Alpragen, ale nie mieli na stanie dwóch... jednego też nie. Super, psia mać, hurtownia.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1305 / 162 / 0
No ja mam niebieski alpragen i ten słoiczek też z dużymi dosyć białymi tabletkami dlaczego uważasz ze są zdrawdliwe ?

U mnie też ciezko o alpre trzeba zamawiać i loteria jakiej firmy beda %-D
Za to klono są zawsze na magazynie :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
05 czerwca 2018Thermoc pisze:
ciężko może być o optymizm jak wizja odsiadki jest?
Lp

No benzo Powinny pomóc chyba żebym sobie czekał beztrosko na list z z k ;] :listen:

Znowu zjadlem 4mg akinetonu i znowu ten speeddd z mega cziilemmm się odpalił :-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
[mention]Anabolik[/mention]
1) słoik jest praktycznie wielkości DHC (a tam tabletki są podłużne i ze 2x większe, przy czym jest ich 60 versus 30 tutaj, przez co ciężko przy zerknięciu oszacować ile nam zostało;
2) przy blistrze łatwiej mi kontrolować dawki, tzn. dokładnie widzę ile opieprzyłam już;
3) aż kusi żeby go przechylić i tak na raz... :*)
odtrącam rok za rokiem.
  • 702 / 58 / 0
Jamedris niee, słoik jest normalny, tylko ty masz ewidentnie zwyrodniały umysł/postrzeganie.
  • 1305 / 162 / 0
Mi się słoik w ogóle z benzo niekpjarzy ani te duże białe tabsy tabsy klono sa śliczne i smak miętowy w ustach no i alpragen też ma fajne małe niebieskie tabsy

Wrócę jeszcze do słoiczka otworzyłem to i wydawało mi sie ze nie ma tam 30tab no i jak codziennie jem 4mg to jakoś szybko ubywa hehe ale w pogotowiu paczka alpragenu :diabolic:
  • 222 / 20 / 0
Ja idę zaatakować psychiatrę po alprę i zopiklona niedługo. Chyba wezmę xanaxy SR, żeby nie opierdolić 60mg w tydzień.

No a do tego za parę dni rolki i również zopiklon od rodzinnego. Może wymienie się trochę zopi za zolpidem z matulą %-D

GABA-WOJOWNIK
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 2116 / 631 / 0
06 czerwca 2018Thermoc pisze:
Jamedris niee, słoik jest normalny, tylko ty masz ewidentnie zwyrodniały umysł/postrzeganie.
O ile nie odnosisz się do tego o łatwości wyjebania całej trzydziestki tabletek w zastraszającym tempie, a do kwestii wizualnych, to Alprox nie wygląda już tak, zmieniły się również oznaczenia na tabletkach. OR | 50 dla jedynek.

[ external image ]
^ STARY wygląd od Oriona.

Teraz BARDZIEJ, bo nie w zupełności, szata graficzna przypomina "zagramaniczny" Rivotril aka klonazepam.

[ external image ]

Edit3: udało mi się znaleźć zdjęcie słoika, wykadrowałam, bo po co mam czyjś numer telefonu tu dawać, i tak wyjebka na 99,9% patrząc na źródło. ;-) Opakowanie jest analogiczne, tzn. kartonik.
alp.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.