Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 702 / 58 / 0
ale chyba jest mozliwa taka opcja jak alprazepam, co?
i 1 susbt, zaden mix.
  • 1360 / 179 / 0
02 czerwca 2018jezus_chytrus pisze:
Alprazolamem podbijesz tolerancję tak, że z Bromazepamu nie będzie już takiej frajdy.
Ja Bromka wspominam jak miks Alprazolamu z Diazepamem.
02 czerwca 2018Rokison pisze:
Frajdę to będzie dawał bromek ale w dawkach 30mg plus a to już 5 tablet po 6mg co wychodzi trochę nie ekonomicznie bo na 6 razy i ta cena. Mnie osobiście podoba się miks alpry z klonem w dawkach 2mg+2mg bez kawy pierwsze 2 godziny senność potem chęć na wszystko, z kawa to god like , ale rzadko robię miks tych 2 benzosów wolę je osobno :-D

Niekoniecznie, ja bralem klona w dawce 4-8mg przez tydzień, kolejny tydzień 5-10mg lorka dziennie, trzeci tydzień rolke 30mg dziennie i czwartego 18mg bromka dziennie i działal dobrze. Kolejnosc przypadkowa co do tych benzo, jednak w każdym tygodniu bralem inna.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 12692 / 2456 / 0
18 mg to już wysoka dawka (wynikająca właśnie a zabawy mocniejszymi benzo). Nie wiesz, jak działaby Bromazepam na niskiej tolerancji : ) (no chyba, że wiesz i masz porównanie).
  • 24 / 2 / 0
Dziwna rzecz wczoraj zaobserwowałam. Zolpi kopie mnie w ilości 1 tabletka 10mg a wczoraj przed wyjściem ze znajomymi walnelam ostatecznie 1mg xana (0,5 nie czułam prawie w ogóle, wiec dorzuciłam drugie pół), wypiłam na balkonie z koleżankami 5-6 kieliszków prosecco. Później poszłam na miasto i piłam kolejnych kilka prosecco zagryzając połówkami xana, w sumie od godziny 20, czyli w ok. 7 godzin pochłonęłam 2,5g alpry i sumując z butle prosecco. A nie urwał mi się film, świetny humor, dobrze się bawiłam (a normalnie na imprezach się mecze i najchętniej szlabym do domu) i nawet głupot jakichś szczególnych nie wygadywalam, pamietam co się działo, chociaż nie jakoś super wyraźnie. Pod koniec trochę mi się spać zachciało, ale zamówiłam sobie red bulla i minęło. Dodam, ze paliłam tez kilka papierosów. Rano super samopoczucie i brak kaca (zazwyczaj mam okropne nawet po małych ilościach alko). Czy to znaczy, ze mam wysoką tolerancje na benzo? Jak to możliwe, skoro biorę xanax trzeci raz w życiu a zolpidemową mam bardzo niską (mimo, ze długo go stosuje)

@Vratislav - odpowiedz na większość swoich pytań znalazłam w wątku, ale tych nie zdołałam. Na pewno były, ale nie dokopalam się do nich, dlatego powielam. Dzięki za odpowiedzi!
  • 86 / 3 / 0
Zolpidem ma to do siebie, że ciężko podbić tolerke, ja osobiście brałem zolpidem w chuj czasu, zdarzało się że pół roku bez przerwy na spanie brałem 10 mg i nigdy mi się tolerancja nie zmieniła, może teraz dopiero odczuwam, że nie robi mnie tak jak np rok temu, ale alprazolam też jem i podbiła mi się w chuj tolerancja do mniej więcej 3-4 mg. Także mam podobnie jak Ty, dzisiaj jakbym zarzucił 10 mg zolpidemu to bym mnie zwaliło do spania, ale żeby porobić się alprą to potrzebuje znacznie więcej.
  • 1305 / 162 / 0
Ja od kilku miesięcy trzymam się na 4 mg alpry i 6mg klono i zaczynam powoli odczuwać ze działanie obu substancji słabnie nie ma takiego luzu optymizmu itd
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
ciężko może być o optymizm jak wizja odsiadki jest?
  • 48 / 3 / 0
Jaka dawke proponujecie na poczatek zabawy z alprazolamem (kiedys eti ze 2 razy I clonazolam tez)
  • 86 / 3 / 0
zarzuć sobie 1 mg i zobacz jak na Ciebie działa, jak będziesz potrzebował więcej to dorzuć sobie połówkę, albo 1mg, ale raczej nie dorzucaj więcej, bo sobie tolerancję rozjebiesz, no chyba, że chcesz się typowo spizgać, ale tak czy siak 1-2 mg myślę, że Ci wystarczy.
  • 702 / 58 / 0
1mg jest bardzo ok. niewiadomo jaką ma naturalną tolerkę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.