12 listopada 2017GG Allin pisze:możesz użyć duckduckgo spreadsheet od biedy, nie mniej dodaje też jotpega12 listopada 2017Airwave pisze: siema, czy dalo by sie to przeformatować na jpg bo niekazdego stac na posiadanie office. wszelkie jpg, DOC mile widziane.![]()
Przy okazji to przykre, że jest tu potwierdzone 30 zgonów w tym on...gdyby ktoś coś jeszcze wiedział na temat jego śmierci to prosze o priv, bo jednak to ja mam bezpośredni konktat z rodzicami, ale bez dowodów, nie chcą wierzyć w to, że ktoś mógł mu to zrobić a nie, jak to określają "przegrał z chorobą"/ :emo: nawet po jego śmierci, będe bronić jego imienia, bo był dla mnie niezwykłym człowiekiem i wiem, że on dla mnie też szukałby prawdy.
18 stycznia 2018tur3k pisze: Kojarzy ktoś użytkownika posługującego się w sieci nickami: Konr@do (forum PS3), Konrado 358 (PSN ID), Konrado358 (forum warezowe) ? Zmarł dnia 27.08.17, lubował się w fentanylowych maczankach i nie tylko, jednak nie leciał w jakiś kosmicznych ciągach, za stymulantami nie przepadał, raz na ile coś zarzucił. Znałem go z netu i był ostrożny jeśli chodzi o narkotyczne sprawy - ogólnie inteligentny człowiek. Podejrzewam że albo dostał od vendora coś znacznie mocniejszego niż zamawiał albo po prostu organizm się poddał sam z siebie. Zapewne miał również i tutaj konto, jednak nie znam nicku i dlatego pytam. Mieszkał w Radkowie, z tego co wiem to sam. Aby nie było że to fake to proszę:
Ktoś może coś wie na ten temat ?Spoiler:
23 marca 2018kka pisze: . Jedyną niewiadomą jest oksymorfon.
Daruj sobie prywatę. | STR88
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Żeby nie było offa to z tego co wiem potwierdzone rozmową przez telefon z matką sandry.
Cała dyskusję przeniosłem do tematu Zgony użytkowników forum - dyskusja. Tam kontynuujemy. Tutaj koniec OT i spamu.
zgony-uzytkownikow-forum-dyskusja-t58097-110.html DexPL
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Sandradobrze zmarła prawdopodobnie przedwczoraj na skutek najprawdopodobniej przedawkowania U47700.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Jako, że nie umiecie uszanować podziału na temat informacyjny i temat dyskusyjny zrobimy tak:
- Ten temat pozostanie zamknięty
- Po pojawieniu się POTWIERDZONEJ informacji o zgonie w temacie dyskusyjnym post zostanie przeniesiony tutaj.
Jutro znów przeczyszcze temat.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?