Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2207 / 1
26 maja 2018LOBO87 pisze:
Nikt się tu akurat nie wyśmiewa, ale zabawy z syntetycznymi opio, to jak danie dziecku granatu. Jak się ktoś w to bawi, to chyba jest świadomy tego że każdy strzał może być ostatnim, więc zaskoczenie tym że przedawkowała śmiertelnie jest śmieszne, tego można było się spodziewać i tyle.
90% użytkowników opio na tym forum stosuje syntetyczne lub półsystentyczne opioidy... Nie. Nie jest owszechną świadomość, że przedawkować łatwo i każdy strzał może być "tym ostatnim" A czy można było się spodziewać? Teraz każdy "mądry"
  • 293 / 41 / 0
Sam jestem ciekaw czy jej zejście to prawda czy kolejna ustawiona ściema. Mieliśmy na forum parę zmartwychwstań.
Pamiętam , że już raz prawie przekręciła się przez zabawy z U47, ktoś znalazł ją siną w łazience i została odratowana. Na przestrzeni ostatniego roku miała z 2 lub 3 akcje tego typu.
Zawsze była szalona jeżeli chodzi o ładowanie w kabel speedballi, ale ostatnim czasem włączył jej się tryb kamikadze i napierdalała nawet tani rc-shit.
Z tego co pokazywała to kable też miała już zajechane. Nie znam się na i.v, ale nie wyglądało to dobrze. W ogóle cała wyglądała słabo, widziałem jej foto z początku tego miesiąca i w niczym nie przypomniała tej dobrej dupy ze zdjęć które tu wrzucała. Od samego patrzenia na to robiło mi się jej szkoda.
Mógłbym napisać trochę złego na jej temat , ale nie można jej zarzucić, że była tępą pizdą.
Także jeżeli jej zgon to prawda, przynajmniej już się nie męczy.
Jeżeli ustawka, to potne Ci ryj skarbie :heart:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2018 przez CristianoTramaldo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Weźcie już przestańcie toczyć tą pieśń pośmiertną
To jest wątek informacyjny, a od 3 stron wygląda jak pijackie wynurzenia podstarzałych wujków z wąsem na czyjejś stypie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 41 / 0
To odpowiedni wątek do "toczenia pieśni pośmiertnych", więc idź być rudy gdzie indziej.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Właśnie nie
Luźniejszy wątek do wszelakich dywagacji jest tutaj post2748605.html#p2748605
W tym konkretnym przedmiotem zainteresowania powinno być to kto umarł i ewentualnie dlaczego, a nie czyjeś wynurzenia na temat trupa
Nie chce mi się przekopywać przez czyjeś żale, ażeby wiedzieć kto umarł, a lubie wiedzieć kto nie żyje %-D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 41 / 0
Ok, jest trochę racji w tym co piszesz.
Jednak gdyby sypać tu tylko zwykłym "użytkownik X nie żyje" bez dalszej dyskusji mogłoby to wprowadzać w błąd. A tak dzięki tym "czyimś wynurzeniom na temat trupa" można zaobserwować 2 nie pokrywające się ze sobą wersje, co stawia znak zapytania nad tym czy aby "opłakiwany" denat jest nim w rzeczywistości. Ktoś kiedyś rzucił pomysł stworzenia forumowej nekropolii, gdzie umieszczano by tylko potwierdzone zgony. Moim zdaniem to słuszna idea.
Koniec offtopu.

Przeniosłem tutaj dyskusję z tematu Zgony użytkowników forum. DexPL
  • 377 / 42 / 0
A kto jest 2 wybrancem?
Szkoda dziewuchy, niewiele ja znalem ale zawsze... Ehhb
  • 1823 / 104 / 20
[mention]CristianoTramaldo[/mention] niestety to informacja potwierdzona, miałem ją w znajonych na fb dużo ludzi z jej otoczenia, także niepowiązanego z forum potwierdziło tą informację publicznie. Z takich rzeczy się nie żartuje, na pewno nie na taką skalę.
Wiem, że może być ciężko w to uwierzyć, ale to prawda - sandradobrze nie żyje i już nie zmartwychwstanie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 9358 / 1818 / 2
27 maja 2018CristianoTramaldo pisze:
Sam jestem ciekaw czy jej zejście to prawda czy kolejna ustawiona ściema. Mieliśmy na forum parę zmartwychwstań.
Pamiętam , że już raz prawie przekręciła się przez zabawy z U47, ktoś znalazł ją siną w łazience i została odratowana. Na przestrzeni ostatniego roku miała z 2 lub 3 akcje tego typu.
Zawsze była szalona jeżeli chodzi o ładowanie w kabel speedballi, ale ostatnim czasem włączył jej się tryb kamikadze i napierdalała nawet tani rc-shit.
Z tego co pokazywała to kable też miała już zajechane. Nie znam się na i.v, ale nie wyglądało to dobrze. W ogóle cała wyglądała słabo, widziałem jej foto z początku tego miesiąca i w niczym nie przypomniała tej dobrej dupy ze zdjęć które tu wrzucała. Od samego patrzenia na to robiło mi się jej szkoda.
Mógłbym napisać trochę złego na jej temat , ale nie można jej zarzucić, że była tępą pizdą.
Także jeżeli jej zgon to prawda, przynajmniej już się nie męczy.
Jeżeli ustawka, to potne Ci ryj skarbie :heart:
Pomiędzy szaleństwem a głupota jest cienka linia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2372 / 315 / 0
o kurwa.... właśnie przeczytałem o Sandrze... tyle razy się umawialiśmy i jakoś nie wypaliło spotkanie a tutaj taki news... Myślałem, że ona nie bawi się w jakieś rc-gówna tylko w hel/fenta
Od helu to chyba dawno nikt się nie przekręcił za to od tych rc-wynalazków padają jak muchy...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.